Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Meget mad til studentervenlige priser – Louis Sandwich Bar

Af Line Ingwar Karlsen

Sandwich kan være lækker mad – men også det modsatte. Ofte det sidste. De fleste af os har en mening om dem. Alt for mange sjusker. Den perfekte sandwich er utrolig svær at opdrive. Kun få rammer den rent, og der er langt mellem dem. Luksussandwichen ser vi i andre lande med stor succes, så hvorfor, Danmark er så langt bagud, er tankevækkende.

 

Hyggelig lille joint

En af de sandwichbarer, som har et pænt stort udvalg, er Louis Sandwich Bar på Skt. Pauls Kirkeplads. Butikken er hyggelig, og den ligger godt. Vi satte os for at teste deres mad som takeaway. Vi bestilte seks retter. Alle kostede mellem 50 og 55 kroner. Og ja, en ret er stor nok til at mætte selv store mænd. Så priserne er yderst sympatiske og studentervenlige.

Louis Sandwich Bar

Valgfrit brød

Det tæller op, hvis man selv kan vælge sit brød. Det kan man her. Alt fra det lyse over chilibrød til urtebrød. Brødet må ikke flænse ganen. Det skal helst være lunt og sprødt. Så det er en hårfin balance. Vi testede lidt af hos Louis. Deres urtebrød var vinderen. Chilibrødet smagte på ingen måde af chili. Brødets sprødhed tog skade af indpakning, da det var varmt. Det gik lidt ud over sprødheden, men ikke meget.

Louis Sandwich Bar

Fyld

Fyldet i en sandwich skal være frisklavet – ellers er det et no go. Længere er den ikke. Frisk var det hos Louis. Louis Classic i chilibrød med smeltet cheddarost, revet gulerod og frisk sprødt salat, rødløg og en hvid creme fraiche dressing. Pudsigt nok, var osten det bedste. Der var meget, og den smagte godt. En lidt kønsløs sandwich, som godt kunne trænge til noget smag.

Meget mad til studentervenlige priser - Louis Sandwich Bar

Stegt kylle

Pollo e bacon med mozzarella i et urtebrød. Den stegte kylling smagte fint. Der var bacon uden fedt. Ikke vildt sprødt, men okay. Masser af salat. Lækkert frisk og sprødt. Der var guacamole og en creme fraiche dressing. Okay sandwich til 50 kroner.

Meget mad til studentervenlige priser - Louis Sandwich Bar

En fin tunet sandwich

Tun på mørkt brød til 55 kroner. Fin tun, ikke fed. Deri var majs, revne gulerødder, frisk salat og rød peber. Tomaterne var våde og direkte ødelæggende for brødet. Drop dem på den her årstid. Det burde være en overskuelig opgave. Sandwichen var for våd til at spise med hænderne. Brødet var ikke sejt i det. Bunden var våd.

Meget mad til studentervenlige priser - Louis Sandwich Bar

Knastør falafel – ikke godt

En pastasalat til 50 kroner. Fyldet var falafel, tomat, gulerod, salat, rødløg, soltørrede tomater, pastaskruer og creme fraiche dressing. Falafel kan være godt. Det var tilfældet så ikke her. De var brækket fra hinanden og var knastørre. De var tæt på uspiselige. Ingen smag kunne der også tilføjes. Synd og skam. I skruerne var der en tomatpesto – også stort set uden smag. Vi kan ikke anbefale pastasalaten hos Louis. Den kandiderer til byens dårligste.

Meget mad til studentervenlige priser - Louis Sandwich Bar

Forholdet gik galt her

Mamma Mia sandwich i mørkt brød med chorizo, salsa og nachos med salat og rå agurker. Alt for meget brød. Der var for meget brød til de få skiver chorizo, der var i sandwichen. Smagen var god. Faktisk den sandwich med mest smag i. Nachos og cheddar gav et løft til sandwichen. Salsaen kunne vi ikke finde, eller smage. Det positive var, at der var meget smag. Men vi kommer ikke udenom, at 6 stykker chorizo er for lidt til en så stor sandwich. Du bliver mæt, men det er af brød. Dumpet i vores bog.

Meget mad til studentervenlige priser - Louis Sandwich Bar

Tortilla

Sidste test var en Louis Burrito med kebab, også til 50 kroner. Tortillabrød med kebab, salsa, guacamole, frisk salat, tomater, agurker, løg, majs, bønner, smeltet cheddarost og creme fraiche dressing. Kebaben var ikke hjemmelavet. Det var en kold og våd pandekage, godt fyldt op, og hårdt pakket. Den kom i staniol, hvilket gjorde tortillaen våd. Der var meget lidt smag i den. Den kan ikke anbefales. Alt i alt en lidt tam omgang.

Meget mad til studentervenlige priser - Louis Sandwich Bar

Vores vurdering

Vi var alle skuffede. Forventningerne var store. Der var lyspunkter, dog ikke mange. Tunen var god, og det samme var urtebrødet med kyllingen. Resten var ikke godt. Det røg ud i skraldespanden. Dog var priserne heller ikke høje. Men alligevel, det burde være bedre. Desværre løfter Louis Sandwich Bar sig ikke op fra kategorien “middelmådig”. Der skal arbejdes med smagen, men også mængden af brød. Pastasalaten med falafel var en ren katastrofe i vores verden. Den røg ud. Synd og skam. Råvarerne var af middelmådig kvalitet. Vi mener, der er plads til forbedringer hos Louis. Hvis man strammer op og bliver mere skarp på smagen, så kan jeg godt se muligheder. Men med to gode retter ud af seks bestilte, kan man ikke ligefrem sige, at Louis ramte den rent. Desværre.

 

Louis Sandwich Bar

Skt. Pauls Kirkeplads 7
8000 Aarhus C

 

 

Del artikel

Andre læser også