ANNONCE
Mere skub i turismevæksten: VisitAarhus henter stærk strateg til bestyrelsen
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Mere skub i turismevæksten: VisitAarhus henter stærk strateg til bestyrelsen

Nina Smith
Nina Smith

Økonomiprofessor og tidligere vismand, Nina Smith, tiltræder nu bestyrelsen i VisitAarhus. Her skal hendes strategiske indsigt bringe Aarhus tættere på kysten og sætte skub i turismevæksten.

 

Bestyrelsen i VisitAarhus har fået et guldkort på hånden. Således opruster organisationen med tidligere vismand Nina Smith, der er økonomiprofessor på Aarhus Universitet samt formand i Forenet Kredit og næstformand i Nykredit.

 

I kølvandet på den nylige fusion mellem VisitAarhus og Destination Djursland skal Nina Smith bringes i spil i det strategiske arbejde for at binde by og kyst tættere sammen og dermed understøtte væksten i turismen.

 

”Nu skal vi dække en større geografi, og derfor skal vi sikre tættere sammenhæng mellem storbyproduktet og det attraktive kyst- og naturprodukt på Djursland. Der er behov for vid strategisk indsigt og stærke bestyrelseskompetencer i skabelsen af en samlet destination og fælles fortælling, og her leverer Nina Smith. Hun er et scoop for VisitAarhus,” siger bestyrelsesformand i VisitAarhus, Sten Tiedemann.

 

Turismeorganisationerne i Aarhus og på Djursland gik sidste år sammen for at indløse vækstpotentialet i fælles markedsføring af de to områder som samlet destination. Tilsammen byder Djursland og Aarhus på storby, kystlinje og unik natur, og det er fortællingen om et østjysk slaraffenland af ferieoplevelser, som Nina Smith nu skal bidrage til at udvikle og udbrede.

 

Foruden vækst kan strategisk anvendelse af budskabet generere øget markedsindflydelse, mener det nye bestyrelsesmedlem. ”Tilsammen er Aarhus og Djursland landets største destination uden for hovedstaden. Derfor er opgaven først og fremmest at skabe en samlet fortælling, der rammer målgruppen effektivt og motiverer en større og bredere gæsteskare. Derfor står vi over for et spændende strategisk arbejde, og jeg ser frem til, at vi i tæt samarbejde med erhvervslivslivet skaber resultater, der kan sende en større andel af turismefremmemidlerne i vores retning,” fortæller Nina Smith.

Mere skub i turismevæksten: VisitAarhus henter stærk strateg til bestyrelsen
Nina Smith. Formand Forenet Kredit og professor ved Økonomi, Aarhus Universitet

Med tilføjelsen tæller bestyrelsen i VisitAarhus nu følgende medlemmer:

Formand, Sten Tiedemann – rektor, Folkeuniversitetet

Næstformand, Astrid Gade Nielsen – koncernkommunikationsdirektør, Danish Crown

Nina Smith – formand, Forenet Kredit, økonomiprofessor, Aarhus Universitet

Lars Bernhard Jørgensen – CEO og strategisk rådgiver

Terje Vammen – Partner og Executive Director, Epinion

Jan Beyer Schmidt-Sørensen – erhvervschef, Aarhus Kommune

Lone Mark Daubjerg – sekretariatsleder, Danske Destinationer (nyvalgt)

 

 

Del artikel