Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Mexicansk i Mejlgade: Her får du smag for pengene

Af Søren Holm-Hansen

De fleste kender nok de knasende skaller af majsmel, som man køber i supermarkedet under navnet “tacos”. Der er imidlertid tale om den amerikanske, sprødbagte og knasende variant.

 

En ægte mexicansk taco er baseret på en blød tortilla, som bliver foldet omkring – ja, stort set hvad som helst.

 

Og den slags har man styr på hos Chido, som i dag har restauranter og takeaway-steder i Mejlgade og på Frederiks Allé. Desuden findes en filial på Boulevarden i Aalborg.

 

Den klassiske udgave

En klassisk mexicansk taco indeholder typisk kylling eller barbacoa (oksekød) foruden friske grøntsager. Chili, naturligvis, af varierende styrke.

 

Koriander er en smagssag, og derfor spørger man da også gæsterne hos Chido om preferencen, ligesom salsa fås i varierende styrker.

 

Salsa med styrke

Chido følger mexicanske traditioner, og derfor er tortillaen blød og lun, kødet mørt som smør, og der er kick i salsaen.

 

Chido serverer bl.a. en “El Pollo Loco” med kylling, salsa og creme fraiche, en “El Toro Bravo” med langtidsbraiseret oksekød kendt som barbacoa og med salsa og chipotle-mayo, eller et mix af tre forskellige tacos. 

Alle tacos-anretninger står til 75 kroner, og alt er lavet fra bunden og på stedet – fra det braiserede oksekød til guacamole af friske avocado.

 

“Chido” er det spanske ord for “Cool”, og det er netop, hvad man forsøger at være – hver dag. Der er ikke mange mexicanske spisesteder i Aarhus, men Chido har godt fat i markedet, og man sørger gerne for at bringe maden hjem til døren.

 

Chido Mexican Grill

Mejlgade 48 A
8000 Aarhus C
____
Frederiks Allé 135
8000 Aarhus C
____
Boulevarden 7
9000 Aalborg
____
Tel. 88 82 66 40
www.chido.dk
Åbent alle dage kl. 11.30-21

 

Del artikel

Andre læser også