Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Deler gratis tacos ud: Mexicansk spisested slår dørene op i Aarhus

Af Freja Dumont

Før i tiden blev der langet boller og cappucino over disken hos Biks på Jægergårdsgade.

Sidste år blev konceptet så ændret til ‘Mexi Biks’, og de hyggelige lokaler blev forvandlet til et lille mexicansk spisested med quesadillas, tacos, burritos på menuen.

Nu har spisestedet endnu engang gennemgået en komplet makeover – vi forbliver dog i den mexicanske boldgade.

Autentiske smage fra Mexicos gadekøkkener

Navnet er nu “Taquería Local”, og det nye spisested holder officiel åbning fredag den 3. maj kl. 16, hvor der deles 2 gratis tacos ud til de første 50 gæster.

Formålet med rebrandingen er at gøre restauranten til en lille lokal perle, hvor man i hyggelige omgivelser kan skåle i tequilashots og nyde autentisk mexicansk mad. Med fed streg under autentisk.

Menukortet tager udgangspunkt i ægte, traditionelle mexicanske opskrifter og byder bl.a. på quesabirria og cochinita pibil. Du kan også sætte tænderne i en velsmagende vegetarisk taco med svampe, som er et must try.

Derudover har indretningen fået en overhaling med smæk på farverne, som Mexico er kendt for.

“Vi kommer til at optimere på alle parametre i restauranten med en uformel stemning og et simpelt menukort – præcis som i de mexicanske gadekøkkener. 

Jeg er lige kommet hjem efter en rejse i Mexico, hvor min familie og jeg har en stor tilknytning, samt en stor forkærlighed for det mexicanske køkken.

Jeg har derfor stået for at lave en helt ny menu, hvor vi rammer de mere autentiske smage med “ægte” mexicanske ingredienser, såsom mexicanske tørrede chilier importeret fra Mexico.

Vi disker også op med den perfekte taco – en balance mellem krydret kød, friske toppings og selvfølgelig de uundværlige salsaer,” fortæller Nikoline Vesterskov, restaurantchef hos Taquería Local.

Deler gratis tacos ud: Mexicansk spisested slår dørene op i Aarhus

Der bliver rig mulighed for at slå vejen forbi Taquería Local til en taco eller to den kommende weekend, som byder på masser af events og tilbud.

I forbindelse med det årlige Maj-marked i Jægergårdsgade inviterer stedet bl.a. på gratis taco ved køb af fadøl. Og køber du en burrito, får du et gratis tequilashot.

Søndag er det den mexicanske helligdag, Cinco De Mayo, og her står Taquería Local klar til at kurere gårsdagens hovedpine med endnu flere gode tilbud.

Læg selv vejen forbi Jægergårdsgade 15, hvis du have en autentisk mexicansk spiseoplevelse.

Del artikel

Andre læser også