Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Nyt kontor i Aarhus: Meyers vil styrke madglæden i de jyske kantiner 

Af Line Ingwar Karlsen

Claus Meyer er ham med Noma, New York og nynordisk mad til både høj og lav. Men han lægger også navn til en lang række andre forretninger – herunder Meyers Kantiner, som driver medarbejderrestauranter på tværs af hele Danmark. 

 

For at imødekomme en markant øget efterspørgsel vest for Storebælt har Meyers Kantiner – som også er i familie med bl.a. Meyers Madhus, færdigretterne i Coop’s kølediske og en stor cateringvirksomhed med den kendte koks navn – for nylig åbnet kontor på havnen i Aarhus. Målet er at få lov at skabe madkærlighed på endnu flere af fastlandets arbejdspladser.

 

”Vi er nu oppe på at drive 20 kantiner i Jylland, og vi oplever en stadig stigende efterspørgsel på gedigne måltidsoplevelser fra et væld af virksomheder,” fortæller direktør for Meyers Kantiner, Jens Andersen, til Aarhus Update og uddyber: ”Det er uhyre vigtigt for os, at vi har lokal tilstedeværelse og stærke kunderelationer. Med vores nye kontor i Aarhus får vi endnu bedre mulighed for at udvikle de helt rigtige måltidsløsninger i tæt samspil med vores kunder”.

 

Jylland har fået appetit på smagfulde kantineoplevelser

Med en række nye kantiner i Jylland og på Fyn, bl.a. hos Deloitte, Rambøll, CASA, SUN-AIR og Juhl Bach Holding, er der ikke længere nogen tvivl om, at de jyske og fynske virksomheder for alvor har fået appetit på smagfulde måltidsoplevelser og fleksible kantineløsninger, der kan bringe daglig begejstring blandt medarbejdere og bidrage til både bundlinje og bæredygtighed.

”Det glæder mig at opleve, hvordan så mange virksomheder generelt i hele Jylland og på Fyn giver udtryk for, at Meyers er det rette valg, både hvad angår smag, variation og bæredygtighed, men så sandelig også hvad angår pris og fleksibilitet”, fortæller Niclas Østergaard. 

 

Madglade mennesker skal udbrede Meyers

Niclas er den nye salgsdirektør for Meyers Kantiner på Aarhus-kontoret, hvor han arbejder tæt sammen med kundechef Flemming Holm. Det er mennesker – kokke såvel som kantineeksperter -, der driver værket i virksomheden, der bærer Claus Meyers navn og kvalitetsstempel. Og det ved de to gutters chef udmærket: ”Vi har sammensat et stærkt team til kontoret i Aarhus, som tilsammen har årelang brancheerfaring. Vi får derfor en unik mulighed for at servicere vores kunder og blive en aktiv del af virksomhederne på deres helt egne præmisser. Dog naturligvis med den gedigne madglæde som gennemgående fællesnævner,” slutter Jens Andersen af. 

 

Claus Meyer og co. viser rundt i kantinen hos Juhl Bach i Hinnerup

 

Serviceoplysning: Meyers Kantiners århusianske kontor kan kontaktes på tlf. 2610 8247 eller via mail på nico@meyers.dk