Meyers giver aarhusianerne en restaurantoplevelse til nytår derhjemme

Til trods for rigeligt med Corona-forhindringer, blev 2020 året, hvor de gode madfolk fra Meyers, anført af Claus Meyer, for alvor rykkede til Aarhus og Østjylland. Nu er de klar til at fejre nytåret med 3-retters menuer leveret direkte til døren.
Et år med meget mere Meyers i Aarhus
Selvom vi i Aarhus stadig har til gode at få et decideret spisested skabt af Meyers, som ellers både findes i Odense og især i København, så har de en gastronomisk finger med i spillet flere steder i vores by. F.eks. driver Meyers flere virksomhedskantiner i og omkring Aarhus, ligesom man også kan få fingrene i deres berømte kanelsnurrer i flere af Coops butikker.
I løbet af sommeren og efteråret gav madvirksomheden den dog ekstra gas i lokalområdet. Meyers åbnede nemlig et køkken i Tranbjerg, som kan levere catering til fester og særlige højtider hos private, samt frokostløsninger til virksomheder i hele Østjylland.
Det blev fejret af Claus Meyer og co. i efterårsferien, da de lavede en corona-venlig pop-up under navnet ”Verdens Bedste Jyllandstur” med stop både ved Spinderihallerne i Vejle og på græsplænen ved Moesgaard Museum komplet med flæskestegssandwiches, sanketure og snobrødsbagning. Rygterne vil vide, at Meyers planlægger at gentage succesen i det nye år.
Klar med årets nytårsmenuer
Har man som aarhusianer også fået lyst til at få Meyers som nytårsgæst derhjemme, er muligheden der igen i år. Meyers kokke er nemlig gået i køkkenet for at forberede årets nytårsmenuer, som leveres til døren i hele landet – selvfølgelig også i Aarhus og omegn.
Nytårsmenuerne skal blot opvarmes efter vejledningen i den medfølgende folder, og man kan enten vælge den klassiske menu bestående af:
- Jomfruhummerbisque med torsk, syltet fennikel og æbler, toppet med urter
- Chateaubriand af dansk oksemørbrad, luftig kartoffelmos med trøffel og rødvinsglace
- Chokoladebrownie med lys chokolademousse og hindbærglace toppet med crumble
Eller en vegetarisk nytårsmenu med samme dessert som ovenfor, men denne forret og hovedret:
- Bisque med ravioli af ricotta og tang, syltet fennikel og æbler, toppet med urter.
- Mille-feuille af selleri med svampe, luftig trøffelkartoffelmos, rødvinsglace og solbæreddike
Begge menuer koster 365 kr. pr. person, og er der børn i selskabet, kan de for 155 kr. pr. snude sætte tænderne i en 2-retters menu med blød briocheburger og chokoladedessert. Desuden er der mulighed for at opgradere restaurantoplevelsen til nytåret derhjemme med bl.a. en skræddersyet vinpakke, kransekage fra Meyers eget konditori og natmad. Læs mere om nytårsmenuerne fra Meyers, og bestil på www.meyers.dk