Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Indvielse: Meyers madvogn ruller ud med flæskestegs-cirkus i Østjylland

Af Jan L. Pedersen

Ovenpå sommerens succes med ’Verdens Bedste Skovtur’ ved Udsholt Strand i Nordsjælland, sætter Lille Meyer – Meyers utilregnelige men altid veloplagte lillebror af en food truck – kurs mod fastlandet fra den 12. til den 18. oktober 2020. Overskriften er selvfølgelig ’Verdens Bedste Jyllandstur’.

 

Turen går forbi Vejle og sidenhen Moesgaard i Højbjerg syd for Aarhus, og målet er at skabe god stemning og sjove samarbejder med udgangspunkt i, hvad der rør sig i lokalområdet. Derfor opfordres bysbørn i begge byer til at byde ind med idéer til events ved at skrive til denne her mail: verdensbedste@meyers.dk.

 

Måske kender du en, som vil være med i spisekonkurrencen?  En der vil spille sin yndlingsmusik for en time? Eller bare nogen, der vil være med i raflekonkurrencen om store præmier. Alle bud er velkomne, og ingen idé er for lille. Eller for stor.

 

Indvielse: Meyers madvogn ruller ud med flæskestegs-cirkus i Østjylland

 

Dansesmør og veggie burgers i Vejle

 Mandag den 12., tirsdag den 13. og onsdag den 14. oktober har Lille Meyer fået lov at strække hjulene i Spinderihallerne i Vejle. Hver dag fra klokken 10.00 – 20.00 står den på Meyers berømte flæskestegssandwich, i senior- og juniorstørrelse, lun græskarsuppe, veggie burgers og kanelsnurrer til store og små. Feriebørn kan danse fløde til smør eller kværne korn til mel, mens de voksne læner sig tilbage til sprøde beats eller deltager i de små events, som stadig er på tegnebrættet.

 

Indvielse: Meyers madvogn ruller ud med flæskestegs-cirkus i Østjylland

 

Brændefyret pizza og forhistorisk kryddersmør ved Moesgaard

Opløbsstrækningen på Verdens Bedste Jyllandstur rammer græsset ved Moesgaard Museum syd for Aarhus torsdag den 15., fredag den 16. og lørdag den 17. oktober klokken 9-19 og igen søndag den 18. oktober klokken 9-17. Her tændes der op i både bål og brændefyrede pizzaovne, og ungerne kan bage snobrød, kærne smør med forhistoriske urter eller komme på grøn pizzaworkshop. Der er stadig svinske flæskestegsklassikere på menuen side om side med suppe og snurrer, ligesom den står på sanketur  og tegneværksted.

 

Læs meget mere om Verdens Bedste Jyllandstur på Meyers.dk, hvor du kan finde detaljer om menu og events i hver af de to byer.

 

Se stemningsvideoen fra Verdens Bedste Skovtur i sommeren 2020 her, hvor Lille Meyer ligeledes stod i centrum for løjerne i mødet mellem mad og lokale oplevelser.

 

Indvielse: Meyers madvogn ruller ud med flæskestegs-cirkus i Østjylland

 

Grundet situationen med COVID-19 vil medarbejdere på Verdens Bedste Jyllandstur løbende sørge for, at der maksimalt er 50 personer forsamlet indenfor et afmærket område, ligesom alle medarbejdere bærer ansigtsværn. Der vil være håndsprit og andre hygiejnetiltag tilgængelige for alle besøgende. Da Lille Meyer er en food truck, som serverer mad under åben himmel, behøver man som gæst ikke bære mundbind, når man bevæger sig rundt, men vi tilskynder alligevel, at man gør det for en sikkerheds skyld.

 

 

Del artikel

Andre læser også