Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Spis med havudsigt: Kendt restauratør åbner restaurant på Aarhus Ø

Af Jan L. Pedersen

Aarhus-restauratøren Martin Ib driver til daglig kantinedrift, eventlokaler og madmarked i Pakhusene på Aarhus Ø. Til marts udvides restaurationsvirket, når den nye restaurant MIBfeast åbner i det nye Pakhus 2. 

 

Martin Ib er kokken bag en lang række forretninger under navnet MIB, som nu udvider med det nye restaurationskoncept MIBfeast, der åbner til foråret. Her serveres en eksklusiv gourmetbuffet af både grønt, fisk, skaldyr og kød med en del fra MIBfeast’s særlige signatur: En stor brænde- og kulfyret Josper-ovn, som får plads midt i restauranten. Martin Ib fortæller:

 

”Konceptet er ”det store måltid”, hvor du spiser og drikker alt det du vil. Det er en nytænkning af buffetkonstruktionen, som har øje for en høj kvalitet og altid spændende varierende smagsoplevelser på menuen.”

 

Noget til alle

Idéen med MIBfeast er at skabe rum til den uformelle omgang – med plads til både voksne og børn.  Her indbydes til hygge med en afslappet indretning og med et koncept af selvbetjening, hvor du som gæst kan gå til og fra mad- og drikke buffeten, lige som du har lyst.  

 

”Der skal være plads til alle, og vores fornemmeste opgave er, at skabe en god helhedsoplevelse for vores gæster. Derfor er indretningen uformel og menuerne variable, så den gode kulinariske oplevelse består fra gang til gang, og iblandt alle gæster”, fortæller Martin Ib.

 

Spis med havudsigt

Hos MIBfeast er maden det bærende element, men rammerne mindst ligeså vigtige. Derfor er beliggenheden altafgørende for Martin Ib, der understreger at han er glad for, at kunne bidrage til mere liv på Aarhus Ø.

 

”Aarhus Ø er et område i vækst, som flere begynder at få øjnene op for. Her er nogle fantastiske omgivelser med kig til både skov og vand, og samtidig får du fornemmelsen af storby når du befinder dig iblandt de høje New Yorker-inspirerede bygninger. Lokalerne er stilistisk gennemførte i nordisk design, som matcher MIBs udtryk helt forrygende – så selvfølgelig skulle MIBfeast placeres her”, er ordene fra Martin Ib.

 

Restauranten huser op til 100 personer og har både inden- og udendørs servering. Udendørs råder restauranten over en indbydende terrasse med en enestående udsigt. 

 

Seating er enten 1,5 eller 3 timer med både mad og drikkevarer inkluderet. MIBfeast byder også på nye signatur drinks og lettere anretninger. 

 

MIBfeast

Mariane Thomsens Gade
8000 Aarhus
E-mail: mib@mibevent.dk

 

Åbningstider køkken:
Onsdag – torsdag: 17.00-21.00
Fredag – lørdag: 17.00-22.00
Søndag – tirsdag: Lukket

 

 

 

Del artikel

Andre læser også