Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

I køkkenet med Michael Larsen fra Gastro & Vino

Af anders@sommersangdigital.dk

Sensorik og tryllerier i smag. Essensen af den godé smag i et måltid. Kom med i køkkenet med Michael Larsen fra Gastro & Vino, hvor i bliver udfordret på smag og udseende af skønne retter. Michael Larsen, Gastro Vino, dykker sammen med os ned i essensen af god smag, og her drejer det sig om den oplevelse det er at “justere og tune” en ret.

 

Vi går ombord i fire forskellige retter. Vi arbejder på samme måde som en mekaniker i et formel 1 løb. Han gør nemlig forskellen på første og tredje pladsen i et racerløb.

 

Vi bruger ca. halvdelen af tiden i køkkenet og den sidste halvdel ved bordet hvor vi samler op – smager og deler erfaringer. Her får i så meget med hjem og hold på hvilke elementer der gør forskellen på et middelmådigt måltid og en fremragende middag.

 


Søndag den 4. septemer fra 13:45 – 15:45 i workshoptelt 2.

Pris: 295 kr.

Køb billet til workshoppen her. 

Del artikel

Andre læser også