Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Nyt Michelin Guide-barometer: Vil følge genåbningen af stjernerestauranter verden over

Af anders@sommersangdigital.dk

Covid-19 pandemien har ramt restauranter i hele verden hårdt. I takt med, at lande nu gradvist genåbner, har Michelin Guide udviklet et globalt barometer, som følger med i, hvordan krisen har ramt stjernerestauranterne i den verdensberømte guidebog.

 

Barometeret, som netop er lanceret, vil hver uge måle antallet af genåbnede stjernerestauranter på tværs af samtlige 32 destinationer, Michelin Guide dækker. Det sker ud fra et kriterie om, at en restaurant skal være åben mindst tre dage om ugen for at tælle med.

 

Det nye redskab er udviklet som en hjælp til foodservice-branchen og turistindustrien, som nu får et samlet realtidsoverblik over åbningssituationen hos alverdens stjernerestauranter.

 

Som global virksomhed kan Michelins med hjælp fra sine gastro-specialister løbede opdatere barometeret. Blandt andet via Michelin-guidens inspektører, som med deres store lokale netværk og indsigt i udviklingen på restaurantscenen vil indsamle informationer fra ’marken’ eller via telefon eller onlineinformationer – alt afhængigt af sundhedssituationen.

 

Med vores barometer får vi mulighed for at tage pulsen på den globale gastronomi efter Covid-19. Det er vigtig viden, som vi vil stille til rådighed for vores mange forskellige interessenter. Lige nu er det 50 pct. af verdens 3.000 stjernerestauranter, som har åbent. Vi håber, at vi med dette bidrag kan være med til at sætte fokus på en sektor, som rent økonomisk bidrager til samfundet på et niveau, der rækker langt ud over den enkelte restaurant, siger Gwendal Poullennec, internnational direktør for Michelin Guide.

 

Michelin vil løbende offentliggøre resultaterne af sit nye stjerne-barometer på https://guide.michelin.com/en

 

 

Del artikel

Andre læser også