ANNONCE
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Michelin-restaurant flytter: Ejere vil skabe et “oplevelseshus”

Af Freja Dumont

Den aarhusianske Michelin-restaurant Gastromé flytter pr. 1. oktober 2022 fra Rosensgade i Aarhus C til Risskov, hvor ejerne bag har overtaget ejendommen, som tidligere har huset restauranterne Malling&Schmidt og senest Villa Dining.

Det skriver Gastromé i en pressemeddelelse.

Ønsket om at få mere plads har været højt på listen gennem længere tid hos medejer og køkkenchef William Jørgensen, og med udsigten til de nye faciliteter i Risskov, tror han på at kunne sætte nye standarder hos Gastromé.

Har kigget på nye lokationer længe

Efter at have kigget på flere forskellige lokationer gennem længere tid faldt valget på den smukke hvide patriciervilla.

”Vi har efter lang tids søgen fundet det perfekte sted til at folde vores vinger helt ud. Vi har opnået, det vi kan i vores nuværende køkken.

Derfor er valget faldet på den store smukke villa, hvor der bliver plads til flere gæster, selskaber, eksklusive bryllupper og mulighed for at kunne arbejde på langt bedre betingelser end vores nuværende lille køkken i Rosensgade.

Vi har en drøm om at lave et oplevelseshus, hvor vi tager udgangspunkt i vores nuværende gastronomi og forfiner hele oplevelsen omkring måltidet,” forklarer William Jørgensen, køkkenchef og medejer af Gastromé.

Michelin-restaurant flytter: Ejere vil skabe et "oplevelseshus"
PR Foto: William Jørgensen og Søren Jakobsen

Ny gastronomisk rejse er begyndt 

Køkkenet og restauranten er derfor i fuld gang med at blive bygget om, så det matcher de ambitioner som de nye ejere har.

”Gastromé starter en ny rejse op, hvor vi kan tillade os at drømme endnu større, det her bliver en betydelig udvidelse af vores livsværk.

Her kan vi danne en eksklusiv ramme for fremtidens Gastromé og Gastromé kan udvikle sit fulde potentiale, både i forhold til at kunne huse større selskaber i den eksklusive ende, og i øvrigt videreudvikle de gastronomiske ambitioner, vi har med restauranten,” siger Søren Jakobsen, medejer og restaurantchef hos Gastrome.

 Delvis selvforsynende

I 2017 startede folkene bag Gastromé deres eget mini landbrug ved Hasselager syd for Aarhus. Målet er at blive blandt de bedste restauranter i verden som også producerer og forsyner sig selv med rodfrugter, bær, frugt, urter, honning, blomster og meget andet. Alt bliver dyrket uden at sprøjte, og jorden er kun naturligt gødet.

”Vores drøm med `Gastromé The Garden´ er at bringe sæsonen, naturen og den gode råvare ind i køkkenet og med kortest mulige transport servere den for vores gæster. Nu får vi endnu flere muligheder for at dyrke råvarer lige uden for døren,” siger Søren Jakobsen.

Restaurant Gastromé har én Michelinstjerne.

Del artikel