Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Michelinoplevelse til skarp pris: Få 7 serveringer for 1.100 kroner

Af Freja Dumont
Foto: Kasper Hornbæk
Foto: Kasper Hornbæk

Kunne du godt tænke dig at opleve en af byens Michelin-restauranter til en skarp pris?

Så lancerer Restaurant Gastromé nu en ny menu.

Siden 2015 har flere at Aarhus’ restauranter fået Michelin-stjernestøv strøget udover sig. En af de restauranter, der siden 2015 har haft en af de eftertragtede Michelinstjerner, er Restaurant Gastromé.

I oktober rykkede de i nye flotte lokaler i den prægtige villa, der før husede Restauranten Kähler Villa Dinning, og nu har du muligheden for at få en bid af det, Gastromé kan tilbyde til en fordelagtig pris.

Michelin til favorabel pris

Gastromé har lanceret en ”lille menu”, hvor man får seks snacks og syv serveringer for 1.100 kroner. Dertil kan købes en vinmenu, så man i alt kommer af med 1.700 kroner. Til sammenligning koster deres almindelige menu 2.700 kroner.

”Vi vil gerne give flere muligheden for at få en oplevelse på Gastromé og det er derfor, vi har lanceret den lille menu. Her har vi sammensat en menu, hvor vi ikke er gået på kompromis med noget og hvor smagen og det æstetiske går hånd i hånd.

Vi synes, at det er en god måde at få en Michelinoplevelse, til en favorabel pris. Samtidig går man selvfølgelig ikke sulten hjem herfra,” fortæller Søren Jakobsen, som er restaurantchef og den ene indehaver af Gastromé.

En mere overskuelig menu

Men det er ikke kun nye gæster, der kan nyde godt af den lille menu. Folkene bag Gastromé har nemlig også modtaget en større efterspørgsel på en menu, hvor man ikke nødvendigvis giver den lige så meget ”gas”, som ved en normal menu på en Michelinrestaurant.

”Med den lille menu kan du selv bestemme, hvor meget gas den skal have, hvis du for eksempel skal videre i byen.

Der er flere og flere, der ønsker en oplevelse, hvor man har skruet lidt for antallet af retter, hvor meget man får at drikke, og hvor lang tid man bruger på restauranten, samtidig med man får den smagsoplevelse, som vores type af restaurant kan give. Det er også det vi imødekommer med den nye menu,” siger Søren Jakobsen.

Den lille menu kan normalt vælges onsdag til torsdag, men i en begrænset periode kan du også opleve den fredag til lørdag.

Del artikel

Andre læser også