ANNONCE
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Microcement – et fantastisk materiale!

Af Annoncør

Microcement har været populært blandt håndværkere i mange år. Som materiale er microcement især populært, fordi det er nemt at bruge i forbindelse med renoveringsarbejde og byggeprojekter.

Danskerne har efterhånden også fået øjnene op for de mange muligheder, der er med microcement.

Annoncørbetalt indhold leveret af: Gør Det Selv

 

Microcement, også kaldet microbeton, er en blanding af cementpulver, vand og farvestof. Det er en utrolig nem spartelmasse at lave og at arbejde med. Microcement kan bruges på stort set alle overflader og underlag, og det er derfor også et billigt materialevalg.

Det er med tiden blevet særdeles populært at anvende i forbindelse med renoveringer af gamle badeværelser, og man ser flere og flere flotte microcement gulve.

Et microcement gulv er slidstærkt og let at vedligeholde, og det vil holde i mange år. Når badeværelset bliver piftet op med et nyt microcement gulv, giver det boligen et tidsløst og urbant look, som man kan være glad for mange år frem.

Læs mere om microcement gulv her

Støb selv et flot microcement gulv

Står du over for en større renoveringsopgave fx på badeværelset eller i køkkenet, kan du med stor fordel vælge at bruge microcement, når du vil støbe nyt gulv.

Som materiale er microcement særdeles velegnet til gulvbelægning. Et microcement gulv er enormt slidstærkt og kræver ikke en masse vedligehold, hvis det bliver støbt rigtigt.

Et mikrocement gulv er stærkt, fordi det første lag cement giver mekanisk styrke, mens det sidste lag giver kemisk styrke. Det giver tilsammen et yderst stærkt og solidt mikrocement gulv.

Mange anbefaler, at man får lavet sit gulv af professionelle, som har erfaring med at støbe microcement gulve, men det kan sagtens lade sig gøre at støbe det selv, hvis man er en anelse vant til gør det selv-arbejde.

Det vigtigste er, at du følger anvisningerne på dit produkt, og at du støber på en ren overflade.

Microcement gulve ses oftest i den klassiske grå beton-farve, men du kan faktisk næsten få dit microcement gulv i lige den farve, du ønsker. 

Spartelmassen kan blandes op med forskelligt farvestof, og du kan få microcement i mange forskellige nuancer. Du kan fx støbe dit mikrocement gulv i rødlige, blålige eller gullige nuancer. Du kan også få et mørkere microcement gulv, hvis du støber med sort farvestof.

Hvorfor nøjes med et microcement gulv?

Der er et hav af muligheder, når man arbejder med microcement, og det er næsten kun fantasien, der sætter grænser.

Det er helt klart oplagt at støbe et microcement gulv fx på badeværelset, men et gulv i køkkenet vil også være en god løsning. 

Gulvet i et køkken bliver hurtigt beskidt, og man bruger det en masse, så her passer et mikrocement gulv særligt godt, fordi det er slidstærkt og nemt at gøre rent.

Del artikel

Andre læser også