Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Middelhavsstemning og delemad: Besøg Lula på Lystbådehavnen

Af Freja Dumont

Med september kom sommervejret, og det er oplagt at nyde det gode vejr hos Lula på Lystbådhavnen.

Her serverer den middelhavsinspirerede restaurant let, delevenlig og farverig mad, som tager dine tanker til sydlige himmelstrøg.

“Det er ikke nogen hemmelighed, at vi hos Lula elsker social dining. Faktisk er en af vores yndlingsbeskæftigelser at kunne vælge forskellige retter fra menukortet, og på den måde tage vores gæster igennem forskellige smagsoplevelser på en form for rundtur,” siger stedets ejer Mads Poulsen.

Denne rundtur kan tage dig igennem alt fra burratta med balsamico glaze og mør blæksprutte grillet i chorizo til kolde udskæringer, grønne serveringer, fisk, skaldyr og kød.

Og så kan du slutte det hele af med en fløjdsblød tiramisu. 

Derudover har stedet også fokus på konventionel, økologisk og biodynamisk vin samt cocktails, som også kan fås i kander.

Middelhavsstemning og delemad: Besøg Lula på Lystbådehavnen

Afslappet “strandbar”-feeling

De smukke omgivelser på Kystpromeanden skaber den perfekte setting for en helt unik aften, og lokationen indbyder både til en stille og rolig tirsdag aften eller en fredag aften med vellavede coktails og gode røverhistorier fra stedets dygtige personale. 

Du kan enten slå dig ned på Lulas store udendørs terrasse med udsigt over lystbådehavnen eller inde i restauranten, som er indrettet i gule og turkise nuancer med høje barborde, blækspruttearme på væggene og farvede stearinlys. Ej at forglemme den virkelig groovy playliste.

”Vi går efter den afslappede ”strandbar-feeling” på LULA. Du kan med andre ord sagtens droppe ind for at få et glas rosé og en let anretning efter en tur på stranden eller bådehavnen.

Men man kan selvfølgelig også komme her for en helaften med både mad, vin og cocktails,” siger Mads Poulsen.

Hvor: Kystpromenaden 5, 8000 Aarhus
Hvornår: Tirsdag til lørdag kl. 17-00

Du kan booke bord og læse meget mere om LULA lige her.

Del artikel

Andre læser også