Midt i Aarhus: Vinbar lukker og genopstår som pastabar
Siden Sjovinisten for et par år siden slog dørene op hjørnet af Skolegade, har den stemningsfyldte vinbar serveret enkle retter – men nu er vinbaren klar til at ændre retning.
Det betyder, at Sjovinisten som vi kender den, lukker – og i stedet vil en ny pastabar vil se dagens lys i lokalerne ved Europaplads.
”Vi har lang tid arbejdet på, at vi gerne ville være mere ambitiøse på madfronten og gøre noget mere ud af køkkenet, og derfor har vi valgt at lukke og åbne op under nyt navn,” siger ejer Mattias Pinna.
Hjemmelavet pasta til under 100 kr.
Som halvt italiener var det et nemt valg, at det nye koncept skulle fokusere på pasta.
”Indtil videre i livet har jeg nok spist ét kilo spaghetti for hver kartoffel.
Jeg elsker det enkle ved det italienske køkken, hvor hver råvare kommer til udtryk i en ret,” siger Mattias Pinna.
Selvom pastaen bliver hjemmelavet og økologisk, så bliver prisen stadig i den lave ende.
”Priserne kommer til at ligge på omkring 100 kroner for en pastaret. Vi laver al pastaen selv, da kvaliteten bliver bedre, og vi kan samtidig sørge for, at den bliver økologisk,” afslutter Mattias Pinna.
Sjovinisten er allerede lukket, og den nye pastabar åbner til oktober efter en mindre ombygning i lokalerne i Skolegade.