Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

MIKA & TOBIAS: Børn er gået i gang med at arrangere koncerter for børn og unge i Odder

Den tre år gamle koncertarrangør, Odder Little Culture Club har nu fået en underafdeling, nemlig OLCC2G.

 

”Vi har fået kritik for, at vores koncerter er for kedelige og kun for gamle mennesker. Kritikken er kommet fra vores børn, og de har nu taget konsekvensen, og lavet deres egen afdeling af OLCC, nemlig Odder Little Culture Club 2. Generation,” forklarer Claus Quiding, bestyrelsesmedlem i Odder Little Culture Club.

 

De seneste uger har børnene knoklet med at ringe rundt til en lang række danske musikere – vel at mærke nogle, som de gider høre.

 

”Vi startede med at holde et møde, hvor vi ønskede hvilke bands, vi gerne ville lave koncert med. Og så lavede vi en liste med dem, som de fleste gerne vil høre. Vores forældre hjalp med at finde telefonnumre til deres managere, og så ringede Emma og mig rundt til dem for at spørge, om vi måtte booke dem,” fortæller Cajsa Quiding på 9 år.

 

Der er stor spredning i alderen på medlemmerne af OLCC2G, det spænder lige fra 8 år til 20 år.

 

”Vi forsøger at arrangere nogle forskellige koncerter, så der både er noget til de unge, og til dem på mellem 6-12 år. Som for eksempel vores første koncert som bliver med youtuberne Mika og Tobias. Det har været ret sjovt at ringe rundt til de forskellige managere og alle har taget vildt godt imod os, selvom vi er børn. Vi havde nogle vilde ønsker, som vi nu godt kan se, bliver for dyrt, det var blandt andet Gilli og Christopher, som vi har snakket med,” fortæller Emma Bach på 14 år.

MIKA & TOBIAS: Børn er gået i gang med at arrangere koncerter for børn og unge i Odder

Første koncert fra OLCC2G er bestemt af de to yngste medlemmer, Cajsa og Asta, som har booket Youtube-stjernerne Mika & Tobias. De er bl.a. kendt for sangen ‘Ikke mere mælk’ som har haft 10 millioner visninger på Youtube. Efter koncerten kan du mødes og snakke med Mika & Tobias og tage en selfie, få en autograf og en plakat.

MIKA & TOBIAS: Børn er gået i gang med at arrangere koncerter for børn og unge i Odder

 

Koncerten afholdes lørdag d. 14. dec. kl. 15.00 i Kulturkøkkenet, Odder.

 

Billetter kan købes på odderbilletten.dk.