Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Goodiebags og vilde tilbud: Fremadstormende møbelhus holder åbningsfest i Aarhus

Af Freja Dumont

Hos det snart aarhusianske møbelhus, Møbelkompagniet, er der højt til loftet. Både bogstaveligt talt og i overført betydning. 

Møbelkompagniets nye showroom er allerede åbent, men den officielle åbningsfest sker lørdag d. 29. april med kaffevogn, øl og sodavand, goodiebags og lang række åbningstilbud forventer de både lørdag og søndag at skulle have travlt. 

“Vi er klar, så spørgsmålet er nok, om Aarhus er klar til os. Vi glæder os i hvert fald utroligt meget til at vise vores nye showroom frem,” udtaler virksomhedens blot 27-årige direktør, Gustav Sehested Larsen. 

Vil være større end Jysk

I det nye showroom, placeret strategisk mellem de største møbelhuse på Graham Bells Vej i Aarhus, er der over 7 meter op til loftet – men ambitionerne er endnu højere. 

“Vi vil være bedre og større end Jysk og alle de andre traditionelle møbelhuse. Vi mener allerede vi er det éne af de to, mens vi stadig har lidt vej til det andet.

Vi har tæt samarbejde med alle vores producenter, som giver os en bedre kvalitet og pris, end hvad du ellers møder på markedet,” siger Gustav Sehested Larsen. 

Fra 20 sofaer til 2500 varenumre

I virksomhedens korte alder på 6 år, har der også været gang i den.

Omsætningen nærmer sig med hastige skridt en trecifret millionomsætning samtidigt med, at virksomhedens produktsortiment har udviklet sig over flere omgange. 

“Vi er gået fra at have 20-30 sofaer i en kold lagerhal til at på vores maksimum at have over 2500 varenumre i vores 8000m2 store lager.

Vi har dog skåret ned på vores varenumre for at fokusere på vores varesortiment, så vi har de mest moderne møbler til stuen, dagligstuen og soveværelset samtidigt med, at vi sikrer at kvalitet og pris er markedets bedste, siger Gustav Sehested Larsen og fortsætter:

“Vi har og er stadig rigtig gode til at ramme trends. Vi har altid haft tilgangen, at det skal være økonomisk overkommeligt at få designrigtige møbler, som alle kan være glade for.”

Hvad: Åbningsfest hos nyåbnede Møbelkompagniet
Hvor: Graham Bells Vej 6, 8200 Aarhus N
Hvornår: Lørdag d. 29. april kl. 10-17

Del artikel

Andre læser også