Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Mode: Bliv parat til foråret i Aarhus

Af Annoncør

Foråret venter lige om hjørnet, men er du klar til at skifte vintergarderoben ud med tøj, som passer bedre til det lunere vejr? Når foråret kommer, bringer det altid en hel masse dejligt med sig. Sol, varme og nye spirer – i Aarhus vil du også kunne finde et par festivaller i løbet af foråret, som du måske har lyst til at deltage i. Uanset hvad er det vigtigt, at du bliver klar med en forårsgarderobe. Læs meget mere her. 

Polotrøjer er perfekte til forårsvejret

Det danske forårsvejr kan være noget lunefuldt. Derfor skal du ikke gå all-in på shorts og crop tops lige med det samme. Gå i stedet efter noget tøj, som ligger sådan lige midt i mellem vintertøj og sommertøj rent temperaturmæssigt. Her er t-shirts og polotrøjer helt perfekte. 

Køb Polo shirt hos Tøjeksperten. Du finder hele tre Tøjeksperten i Aarhus – en i centrum, en i Bruuns Galleri og en i Storcenter Nord. Hos Tøjeksperten kan du finde et bredt udvalg af polo shirts, som er den helt perfekte beklædningsgenstand til foråret. Polotrøjer er stilede og elegante – der er kort sagt tale om en klassiker. En polotrøje vil kunne holde dig varm, men du har samtidig mulighed for at få lidt sol på dine arme, når vejret er til det. 

Hvis du ikke orker at skulle ned i byen for at shoppe polo shirts, så kan du også gøre det online hos Tøjeksperten. Nemmere bliver det altså ikke!

Den perfekte forårsjakke

Når vi er på vej ind i foråret, er det også vigtigt, at du får byttet din vinterjakke ud med en lettere og mindre varm jakke. Vinterjakker er tit nogle store og tunge jakker, som selvfølgelig skal sikre, at du kan holde dig varm gennem hele vinteren. Når foråret kommer, har du ikke længere brug for lige så meget pels, for osv. Intet slår den følelse, det er, at hænge vinterjakken tilbage ind i skabet. 

Til gengæld skal du være klar med den helt perfekte forårsjakke. Hvis du ikke allerede har en, er det på tide, at du går ud og finder en. Gå efter en jakke, som stadig giver dig en vis varme. Det har du nemlig brug for – især i starten af foråret. 

Du kan passende købe en forårsjakke i en lys og glad farve. Så kommer du helt sikkert endnu mere i forårsstemning!

Del artikel

Andre læser også