Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Moderne køkkeninspiration

Af Redaktionen

Er du på udkig efter dit fremtidige køkken, så har du netop fundet ud af at det er noget af en jungle at finde rundt i. Mulighederne er mange og det gør det kun svære for dig at vælge.

Annoncør betalt indhold leveret af FormPlus.dk

Få lækkert snedkerhåndværk i køkkenet

Hvis du står og skal finde dit fremtidige køkken, så er der flere forskellige faktorer der vil spille ind i forhold til hvad du skal vælge. Der er funktionalitet, kvalitet, udseende men der er også prisen på grisen, som du alt sammen skal tage stilling til.

Er du af den overbevisning at dit køkken skal dække over alle faktorer, så bliver det nærmest umuligt for dig at komme i mål med denne opgave. IKEA har f.eks. nogle rigtig fine løsninger med deres fronter og funktioner, men når det kommer til det lækre indhold som f.eks. skufferne, så begynder det lidt at minde om de prisvenlige materialer.

Træskuffer der er lavet i den bedste snedkerlavede kvalitet, kan gøre meget for dit køkken og ikke mindst din glæde ved at arbejde i køkkenet. Du kan derfor overveje om ikke det er en kombination af køkkener du er ude i som din endelige løsning.

Lav en kombination af flere køkkener

Du har muligvis været ude i de forskellige showrooms og åbnet skuffer og skabe på stribe, for at danne dig et indtryk af hvad du er til. Med greb, uden greb? Skuffer eller skabe? Hvis du ikke har, så kan du forberede dig på, at de fleste oplever at skuffer giver et bedre køkkensystem at arbejde med.

Du kan prøve at overveje, at bruge IKEAs køkkenskabe og facader og kombinere det med lækre snedkerarbejdede skuffer og indsatser. Med den flotte finish og den træsort du elsker allermest, kan du herved få alt hvad du skulle få brug for ved et perfekt køkken. Prisforskellen er som peanuts, taget det færdige resultat i betragtning.

Del artikel

Andre læser også