Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Akupunktur og ansigtslæsning: Mød 100 udstillere til spirituel helsemesse i Aarhus

Af Freja Dumont

Er du interesseret i, om der er mere mellem himmel og jord? Eller om der er alternativer til de traditionelle behandlingsformer, som eventuelt kan hjælpe dig?

Så får du muligheden for at opleve en bred og mangfoldig vifte af fysiske såvel som åndelige / spirituelle behandlere, som møder dig, der, hvor du er, når Krop-Sind-Ånd Messen for 30. år i træk lægger vejen forbi Aarhus. Det sker fredag den 29. september til søndag den 1. oktober.

I år afholdes messen i Djurslands Bank Arena, som er en del af samme bygningskompleks som Ceres Park, og ligger 220 meter til højre for det gamle stadion.

Du kan spare 50% på din adgangsbillet med koden migogaarhus lige her.

Traumeterapi, healing og numerologi

Oplev de 100 udstillere, der hver især viser netop deres ekspertise inden for et væld af forskellige alternative behandlingsformer f.eks. traumeterapi, irisanalyse, healing, tantra, power coaching, breathwork, hypnose, massage, metakognitiv terapi og kramme-terapi.

Du kan også få readings indenfor clairvoyance, astrologi, human design, numerologi, håndlæsning, læsning i urter, tarotoplæg og auratydning. 

Eller er du mere til en kristen forbøn, vil du høre hvad Muslimer for Fred fortæller eller orientere dig om hvordan man kan bruge moderne shamanisme og måske lære noget om dine sjælskvaliteter. 

Lad dig desuden friste af de flotte smykker, klangskåle, krystaller, massagestole, spændende naturprodukter og redskaber til at få helt rent vand.

Akupunktur og ansigtslæsning: Mød 100 udstillere til spirituel helsemesse i Aarhus

58 foredrag, minikurser og klarsynsdemonstrationer 

I det store foredragsprogram, der er gratis for messen gæster, kan du bl.a. blive klogere på hypnose mod traumer og angst, høre om hvad de 7 ærkeengle kan gøre for dig eller deltage i en vejrtræknings- og klangmeditation og mange flere spændende ting.

Se hele foredragsprogrammet her.

I år er der også et minitema om børn på messen, og du kan bl.a. møde Türkan Kring, der i sit virke som selvstændig tilbyder både spirituelle forløb for børn og voksne, der har problemer med angst, manglende selvværd eller som af en eller anden grund er kommet i ubalance og ikke trives.

Også Lone Glargaard, akupunktur til børn, og Dodo Lindemand, som læser både børns og voksnes hænder, vil være at møde på årets Krop-Sind-Ånd Messe.

I Caféen serverer Dabba lækre frokostretter og kage, og der er gode busforbindelser og mange gratis parkeringspladser tæt på.

Hvad: KROP-SIND-ÅND Helsemesse
Hvor: Djursland Bank Arena, Stadion Allé 70, 8000 Aarhus C
Hvornår: Den 29. september til 1. oktober
Hvordan: Bestil adgangsbillet her

Der er lagt op til 3 inspirerende og stemningsfulde dage med stribevis af spændende indslag om krop, sind og ånd.

Del artikel

Andre læser også