Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Mød nye singleveninder: Brunchklub for singlekvinder åbner i Aarhus

Af Line Ingwar Karlsen
Foto: Unsplash.
Foto: Unsplash.

Mange singlekvinder savner måske flere veninder, som også er singler. Og hvor går man egentlig hen som voksen, der søger nye veninder?

Den udfordring vil en ny klub gerne være med til at løse. Klubben hedder “Brunchklub for singlekvinder”, og den første brunch finder sted lørdag den 30. oktober på KP5 i Aarhus.

Her kan du som singlekvinde møde nye potentielle veninder, der har den samme frihed til oplevelser som dig selv.

“Jeg oplever, at rigtig mange singlekvinder grundlæggende har det godt og nyder friheden som singler – men vi mangler bare nogen at være singler sammen med,” fortæller Pïa Loulou fra Aarhus, som er kvinden bag Brunchklubben, i en pressemeddelelse.

Klubben er lige åbnet for 14 dage siden, og der er allerede næsten 700 medlemmer på landsplan. Indtil videre er der brunch i 13 byer i både Jylland, på Sjælland og på Fyn.

Det er gratis at være medlem af Brunchklubben (du skal bare betale for din egen brunch), og det er frivillige i hver by, som står for at arrangere.

Udover brunch-arrangementer afholdes der online foredrag om personlig udvikling, kærlighed, sund mad til én person og meget mere.

Du kan læse mere om klubben og tilmelde dig lige her.

Del artikel

Andre læser også