Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Mød Tobias Rahim i Aarhus: Signerer ny lummer bog 

Af Freja Dumont
PR Foto
PR Foto

Tobias Rahim debuterer som forfatter og har netop udgivet digtsamlingen Drømmene maler virkeligheden.

Vi har allerede bladret i den nye digtsamling, og vi skulle hilse at sige, at der er nogle rimeligt pikante billeder i blandt lige fra dickpicks til bar kas’ billeder af den populære sanger, der giver stor koncert i Aarhus i foråret.

Nu kan du snart komme forbi Musikhuset og møde popstjernen og digteren, når han signerer bøger i Foyeren onsdag den 30. november kl. 15 til 16.30

Popstjerne, angst og digte

Tobias Rahim har sprøjtet hits ud af højtalerne og er blevet Danmarks nok største popstjerne. Han har haft lynende travlt og haft et år med op og nedture.

Fra radiohits og optrædener på landets største scener til udmeldingen om, at han lider af angst og derfor måtte melde afbud til prisuddelingen ved P3 Guld.  

Den store mand har også fundet tid til at skrive digte, og den 17. november udgav han samlingen Drømmene maler virkeligheden.

Random tanker der ikke passer ind i en sang eller samtale

I en række stories på Instagram har sangeren selv sat lidt flere ord på den kommende udgivelse:

”Som nogen måske ved, har jeg altid gerne ville lave en ægte digtsamling med en masse random tanker, der ikke lige passede ind i en sang eller i en samtale, men som helt klart har berettigelse i verden.

Jeg har postet noter her (på Instagram, red.) løbende på små sedler i noget tid. Og endelig har jeg samlet et fucking lille værk. En STOR bog,” skriver Rahim og fortsætter:

”Jeg lavede den i en periode, hvor jeg havde det specielt, og jeg har ikke læst den igennem, efter den kom fra tryk.. for hehe.. det venter jeg lige med. Jeg kan ikke lige overskue, hvis der står nogle ting, jeg lykkeligt har glemt.

Men hey, da jeg skrev de her digte, mente jeg det. Og der turde jeg sige det hele højt. At jeg er blevet bange siden, er mit eget problem. Ikke bogens. Bogen er modig.”

Det er muligt at købe bogen på dagen ved Bog & Idés opsatte bogbod i Foyeren.

Vær opmærksom på, at der kan være lang kø, og du ikke få signeret andet end bogen. Der er heller ikke mulighed for selfies med Tobias. Musikhuset kan derfor desværre heller ikke forsikre om, at alle kan gå herfra med en signeret bog.

Del artikel

Andre læser også