Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Klassiske mødelokaler: Carlton i Latinerkvarteret stiller gratis mødelokale til rådighed

Af Line Ingwar Karlsen

En af byens smukke, tidsløse og klassiske restauranter er uden tvivl Carlton i Latinerkvarteret. Den ligger på hjørnet ud til Pustervig Torv, som er det brostensbelagte torv i det historiske kvarter. Det er en sjælden oase i Aarhus, og placeringen er i det absolutte centrum.

 

Det startede med små møder

Nu er Carlton jo en restaurant eller rettere brasserie, men en af de større af slagsen. Det franske, klassiske køkken er omdrejningspunktet. En stor del af vinene importerer Carlton selv. Her kommer mange gæster, især om aftenen er der ofte fuldt hus. Restauranten har altid været populær blandt erhvervsfolk. De kommer der både privat og med deres arbejde. Langsomt begynder flere og flere at holde deres møder på Carlton. Det var typisk over en frokost eller middag. Der kom langsomt henvendelser på møder, som tog længere tid, og for flere personer. Derfor besluttede Carlton, at lukke en del af restauranten, så man kan sidde der og holde møde i fred og ro.

 

Ingen lokaleleje

Aarhus centrum, eller midtby, mangler mødelokaler. Især hyggelige, intime lokaler, som er stilfuldt indrettet. Det er Carltons bagerste lokale. Her er det som om, at du sidder i en fransk brasserie i Paris. Det er lukket af fra resten af lokalerne, så man sidder helt for sig selv. Hvis du køber mad og drikke, så er lokalet med i prisen. Der er ikke standard mødepakker. Sådan foregår det ikke på Carlton. Men de har nogle gode og fornuftige forslag, og man kan stort set få, det man vil. Antallet af deltagere er ikke fast, men du kan godt holde møde med op til 40 deltagere. Du kan altid sende en mail til: event@carlton.dk eller ringe på telefon 86 20 21 22.

 

Carlton

Rosensgade 23
8000 Aarhus C
Telefon: +45 86 20 21 22

Hjemmeside