ANNONCE
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Montering og udskiftning af radiator – 3 tips til at gøre dette

Af Redaktionen

Der er flere der forsøger sig at renovere deres hjem selv, og det betyder f.eks. også at udskiftning og montering af radiator i hjemmet er noget som flere forsøger sig selv med. Men det kan være svært at finde ud af hvordan dette gøres mest korrekt. Derfor har vi lavet denne simple guide med 3 tips til hvordan du kan få fortaget en montering og udskiftning af din radiator.

Hav en fagperson til at hjælpe med montering og udskiftning af radiator

 

Der er utroligt mange ting der er svære når man skal montere en radiator eller fortage en udskiftning af en radiator. Derfor bør du altid have en fagperson med til at skifte radiatoren, så du undgår store vandskader eller lignende fejl. Du kan vælge at have en med du kender som har erfaring med at montere og udskifte en radiator, eller du kan finde en fagperson udefra. Du kan f.eks. få nogle tilbud på at få montering og udskiftning af radiator på monteringpris.dk her hvis du vil få andre til at gøre det for dig.

Sørg for at lukke vandet når du udskifter radiatoren

 

Det er naturligvis vigtigt at du husker at lukke vandet når du skal udskifte din radiator, og der er ingen tvivl om at det er her man kan gå galt i byen hvis man ikke sikre at man har lukket for vandet, da det kan ende i store vandskader.

Sørg for at tømme den eksisterende radiator for vand

 

Der er som regel vand i de radiatorer du skifter, så det er en god ide at have en spand eller lignende beholder så du kan sørge for at få fjernet vandet så du ikke ender med at spilde vand på gulvet. Det er også en god ide at sørge for at radiatoren har været slukket i noget tid, så du ikke ender med at blive forbrændt at kogende vand fordi radiatoren har været fyldt med brand varmt vand.

Del artikel

Andre læser også