Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Nostalgisk dansefest: Badehotel inviterer på Moonjam-koncert, middag og afterparty

Af Freja Dumont

Hvis du nogensinde har været til en Moonjam-koncert, vil du også vide, at de garvede musik-magikere spiller med ekvilibristisk ekspertise og improviserer med et pop-øre-overskud af dimensioner.

De fleste kender sange som ‘Shaida’, ‘Gennem ild og vand’ og ‘Midsommernat’ – og nu har du snart mulighed for at synge med, når festbandet giver koncert helt tæt på.

Moonjam spiller nemlig intimkoncert på Kaløvig Badehotel, kun en halv times kørsel fra Aarhus, fredag den 7. oktober 2022.

Badehotellet er kendt for sine populære intimkoncerter med kunstnere som Malte Ebert, Sko & Torp, Anne Linnet og senest Sanne Salomonsen. Og publikum kommer bogstaveligt talt helt hen til scenekanten, når stedet afholder intimkoncerter.

“Det plejer at være en magisk aften, hvor man virkelig kommer tæt på. Der opstår en kontakt mellem publikum, band og kunstner, som er helt unik. 

Søren Dalhof, direktør hos Kaløvig Hotel.

Du kan bestille billetter til aftenen lige her.

En helaftensoplevelse 

Ankomsten fredag den 7. oktober foregår mellem kl. 17.30 – 18.30, hvor badehotellets velkomstbar er åben, og det vil være muligt at købe drinks, sæsonvine, iskolde øl og hjemmelavet spiritus. 

Middagen starter kl. 18.30, og menuen består denne aften af varmrøget laksesalat med tomat i variation til forret. Til hovedret serveres der 200 dages kornfodret okse med sensommergrønt i variation og rødvinssauce og til dessert står den på hvid chokolademousse med brombær og havrecrumble.

Middagen slutter kl. 21.00, hvorefter koncerten med Moonjam kort tid efter går i gang.

Den gode musik fortsætter efter koncerten, leveret af husets DJ eller stedets interne musikanlæg helt frem til kl. 01.00. 

Kommer I langvejsfra – eller vil I bare gerne vågne til en formidabel udsigt over Aarhusbugten – har Kaløvig Badehotel også dejlige værelser til rådighed.

Hvad: Intimkoncert med MOONJAM, 3-retters menu og afterparty  
Hvor: Kaløvig Badehotel, Åstrup Strandvej 68A, 8541 Skødstrup
Hvornår: Fredag den 7. oktober
Hvordan: Bestil billetter lige her og book et værelse her.

Del artikel

Andre læser også