Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Nye fastelavnsboller i byen: Mor Anna disker op med to nye varianter

Af Freja Dumont
Fastelavnsboller fra Mor Anna.
Fastelavnsboller fra Mor Anna.

Her på redaktionen elsker vi fastelavnsboller.

Hvis du skulle være i tvivl, så læs vores store fastelavnsbolleguide, hvor vi har smagt på samtlige af byens fastelavnsboller, så vi på bedste vis kan guide jer gennem fastelavnsbolle-junglen… Bevares, vi klagede da ikke undervejs, da vi prøvesmagte sagerne.

Vi har derfor også en anelse svært ved at forholde os til, at sæsonen for de lækre fastelavnsboller lakker mod enden.

Men! Man skal jo som bekendt ikke tage sorgerne på forskud, og heldigvis er vi  opmuntrede af nyheden om, at Mor Anna netop har lanceret to nye varianter.

Dejlig kombination af det sure med det søde

Hos det hyggelige bageri i Mejlgade finder du nu de to nye fastelavnsboller; en med lemoncurd creme og citronfløde og en anden med hjemmelavet hindbærsyltetøj, vaniljecreme og hindbærskum.

Den første med lemoncurd creme og citronfløde var dejlig let og frisk på grund af den fremtrædende citronsmag – som i øvrigt fungerede virkelig godt i kombination med lemoncurd cremen!

Hindbærvarianten er en klassiker. Men hos Mor Anna har de alligevel formået at lave et personligt take på den kendte hindbærvariant, så den ikke smager ligesom alle de andre hindbærfastelavnsboller.

Her var tale om en fastelavnsbolle med en cremet, blid smag fra hindbærskummet – og dog med et hint af frisk hindbær fra hjemmelavede hindbærmarmelade. Mums!

Nye fastelavnsboller i byen: Mor Anna disker op med to nye varianter

Abrikos og karamel faldt i god smag

I vores store guide, kunne vi også give en stor anbefaling til Mor Annas variant med abrikos og karamel.

Både smagen af abrikos og karamel trådte perfekt frem uden at forsvinde helt i flødeskum og vaniljecreme (som også er lækkert, bevares). Især mængden af karamel overraskede os særdeles positivt!

Hvor: Mor Anna, Mejlgade 5.

Del artikel

Andre læser også