ANNONCE
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

God start på dagen: Morgendans i Botanisk Have

Af Freja Dumont
Foto: Unsplash
Foto: Unsplash

Tirsdag kl. 9.00 inviterer ‘With a Quest’ til morgendans i Botanisk Have, så du kan få gang i kroppen fra morgenstunden – helt uforpligtende og gratis.

Siden den 1. juni har der været dans på plænen på det flade stykke i Botanisk Have neden for Steen Steensen Blicher – og du kan stadig nå at danse med i morgen den 22. juni samt næste tirsdag den 29. juni.

Kom som du er,  i joggingtøj eller stramme bukser, og bestem selv, hvor meget energi du vil lægge i bevægelserne.

Corona betyder, at der selvfølgelig vil blive holdt afstand. Det eneste der behøver at holde dig tilbage, er regnvejr, som betyder aflysning. Tjek på Facebook, hvorvidt der vil være morgendans eller ej.

Join in-dansekultur

Dansene er bygget op, så du tilfældigt kan komme forbi og stille dig op og danse med. Det betyder, at trin og koreografi er let at lære og bliver gentaget mange gange.

Lyt til musikken, dans med alle de andre og få en god start på dagen.

Musikken vil være forskellig og gå fra rolig kinesisk musik, der er behagelig at vågne op og strække kroppen til for derefter at gå over  i mere moderne afrikansk musik, som gør dig glad i låget.

I løbet af sommeren vil ‘With a Quest’ forsøge at udbrede fænomenet til andre steder.

”Det må gerne blive sådan at vi bliver vant til at stoppe op og stille tasken fra os når musikken spiller og nogen har startet en dans. En join in-dansekultur,” skriver de på deres Facebook-side.

Del artikel

Andre læser også