ANNONCE
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Gave i Aarhus: Mors dag er en oplagt dag at fejre din mor

Af Annoncør

Sommeren nærmer sig, og selvom der stadig er mange ting, som ikke er som det plejer på grund corona, så begynder flere og flere mennesker at vise sig rundt omkring i Aarhus.

Lige om lidt er der mors dag, og det kan være, at du gerne vil vise din mor, at du sætter pris på hende.

Husk at forkæle din mor – Bestil en buket blomster til mors dag hos Euroflorist her!

Vores mærkedage, er der ingen, som kan tage fra os, og du har mange muligheder for at vise din mor, at du holder af hende.

Det kan være noget så enkelt som at invitere hende på en hyggelig gåtur rundt i byen, eller måske på et besøg på en af Aarhus’ mange cafeer.

En helt oplagt måde at vise din mor, at du holder af hende, kan også være ved at give hende en smuk buket blomster.

Særligt når vores hverdag er lidt anderledes end den plejer, fordi der sker ting, som vi ikke selv kan styre, så kan det være rart at have nogle holdepunkter. Netop vores traditioner i form af mærkedage, er noget af det, som vi kan holde fast i, og måske bruge lidt ekstra tid på i år.

Husk mors dag og forkæl din mor – Bestil en buket blomster hos Euroflorist her!

Skab en tradition med din mor

Mors dag kan også være den oplagte dag at starte en tradition med din mor. Du har sikkert en god idé til en ting, som du og din mor ville elske at lave sammen hvert år på mors dag.

Mors dag er præcis den samme dag hvert eneste år, så det er helt oplagt, at du husker på, at du den anden søndag i maj, skal lave noget med din mor.

Din mor vil med sikkerhed sætte pris på din omtanke, hvad enten du finder på noget I skal lave sammen, eller at du kommer med en smuk buket blomster. Din mor har sikkert en særlig plads i dit hjerte, og hun har garanteret fortjent, at du gør lidt ekstra ud af den ene dag på året, som er særligt tiltænkt hende.

Del artikel