Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Dome of Visions: Aarhusianske “Månelys” alias Morten Ebert Larsen giver koncert

Af Pernille Søborg

Onsdag den 16. maj giver Månelys koncert i Dome of Visions på havnen i Aarhus. Månelys er et alias for sanger og sangskriver, Morten Ebert Larsen, der skriver tidløse dansksprogede sange til sind og sjæl. Det er gået stærkt for Månelys, som debuterede i koncert-sammenhæng i november 2017, hvor han på én uge spillede support for de etablerede danske navne, TÅRN (Atlas, Aarhus) og Hjalmer (Posten, Odense) og fik fornemme tilkendegivelser fra publikum og musikbranchefolk.

 

Drukket af samme kilde som Kim Larsen

Månelys er først og fremmest spillemand. En trubadur, der har drukket af samme kilde som Kim Larsen, Bruce Springsteen og Bob Dylan og samtidig har fundet sit eget følsomme udtryk og stil. Der er samfundsrevsende sange, men også skæve eksistenser, kærlighed, liv, død og nogle af livets store spørgsmål bliver besunget. Alt dette krydret med humor og gode historier.

 

Glæd dig

Månelys arbejder konstant på nye sange til debut-udgivelsen, og 2018 har indtil videre blandt andet budt på en support-tjans for Dangers of the Sea på Radar (Aarhus), hvor GAFFA skrev: ”Der hersker ingen tvivl om, at Månelys besidder et stort potentiale med sine dansksprogede, hverdagspoetiske sange”.

 

Glæd dig til en aften i Månelysets skær. Velkommen indenfor.

Se mere her

 

 

Dome of Visions

Inge Lehmanns Gade, Pier 2
8000 Aarhus C

 

Del artikel

Andre læser også