Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

mr. mums fejrer 10-års fødselsdag: Sandwich og salater for 10 kroner

Af anders@sommersangdigital.dk

Når mr. mums søndag den 13. oktober åbner sine to forretninger er den røde løber rullet ud. Det er nemlig 10 år siden at butikken på Rosenvangs Allé så dagens lys. De første 100 kunder i hver butik kan i den anledning snuppe enten én sandwich eller én salat med for kun 10 kr., mens der resten af dagen ville være et væld af smagsprøver fra menukortet. Alle er velkomne.

 

”Vi glæder os til at invitere til vores fødselsdag på søndag fra kl. 11 – og i den anledning ser vi frem til at tilbyde en masse af vores mad og drikkevarer til de kunder, der har lyst til at fejre dagen sammen med os”, fortæller Mathias Bendix Christensen, en af de to ejere af aarhusianske mr. mums, der tilbyder take-away og selskabsmad.

 

Mathias og hans nuværende kompagnon, René Pedersen, lærte hinanden at kende på kokkeskolen i Aarhus. Efter endt uddannelse og et halvt år hos blandt andet Brøndums Hotel i Skagen blev makkerparret enige om at prøve lykken sammen. Her blev det ideen om at koge maden fra de fine restauranter ned til et sundt take-away koncept, hvor kunden kunne forvente take-away lidt udover det sædvanlige, fordi det var lavet af dygtige kokke. Efter få måneders produktiv arbejdsindsats stod de pludselig med en spritny forretning på Rosenvangs Allé, der på rekordtid voksede sig populær blandt beboerne i Højbjerg.

 

”Vi har siden vores rejse begyndte oplevet en imponerende kundeopbakning. Nogle af vores stamkunder igennem de 10 år har vi endda fået lov at servere både konfirmations- og studentergildemad til,” fortæller René Pedersen.

 

God kvalitet og friske råvarer er i højsædet

mr. mums har siden dag et holdt fast i et princip. De går ikke på kompromis med kvalitet og friske råvarer. For begge ejere har det at kunne tilbyde sine kunder noget ekstraordinært været drivkraften bag de mange års arbejde med mr. mums.

 

”Hos mr. mums laver vi fin mad uden, at kunderne skal føle, at vi er fine på den. Vi tilbyder take-away og selskabsmad for alle og får besøg af såvel unge som gamle”, siger René Pedersen.

 

 

 

Del artikel

Andre læser også