ANNONCE
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Jazz Boat og Bankoture: Nyt skib klar med flydende underholdning

Af Freja Dumont
Foto: Aarhus Sail Event
Foto: Aarhus Sail Event

Et nyt skib har lagt sig godt til rette på sin egen faste plads på Havnepladsen lige foran Toldboden og foran M/S TUNØ.

Skibet er døbt ‘Helene af Aarhus’, og mange vil sikkert kunne genkende det, da det i november og december sejlede som JULDAMPEREN og skabte julestemning for 9.500 glade gæster i Aarhus.

Skovlhjulene på Helene kommer til at dreje rundt alle dage, hele året, og med et stort udbud af oplevelser til private, offentlige og virksomheder.

Alle kan komme på vandet på det handicapvenlige skib, der har plads til 100 personer, og private kan leje skibet til fødselsdage, konfirmationer eller familiefester

Du kan også købe billetter til forskellige arrangementer herunder Jazz Boat, Bankoture, strikkeklub og de populære guidede havnerundfarter rundt om Aarhus Ø.

Unik oplevelse til verdens største kapsejlads

Fra 29. maj til 8. juni 2023 er Aarhus som den første danske by nogensinde vært for The Ocean Race – verdens længste og hårdeste havkapsejlads.

Det forventes at over 400.000 gæster vil deltage i folkefesten i området omkring Dokk1, Havnepladsen, Pier 2 og 3, med en masse sjove og lærerige gratis tiltag for hele familien og sejlsport i verdensklasse.

Du kan komme helt tæt på sejladset, når HELENE sejler som VIP-tilskuerbåd på første parket.

Fjordbåden HELENE har tidligere sejlet som turbåd på Haderslev Fjord, men skifter nu hjemhavn og rederi.

Når HELENE skifter havn og navn, bliver det med champagneflasken på skibssiden og en invitation til hele Aarhus til dåb og velkomstceremoni. Skibet er tilbage fra værft og bliver overdraget til Aarhus Sail Event i april.

Del artikel

Andre læser også