ANNONCE
Mulberry: Holdbar luksus som en livsstil
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Mulberry: Holdbar luksus som en livsstil

Mulberry er et livsstilsbrand, hvor du kan finde tasker og accessories til enhver lejlighed og behov.

 

Det britiske luksusbrand blev grundlagt i 1971 af Roger Saul og har leveret ”it tasker” som Bayswater, Lily og Alexa. Mulberrys produkter produceres primært på én de to hovedfabrikker Willow og The Rockery beliggende i Somerset i det sydvestlige England.

 

En taske fra Mulberry er ikke bare et indkøb; det er en investering i et tidløst design og godt håndværk, og investeringen holder længe.

 

Klassisk britisk stil

Mulberry er indbegrebet af klassisk god, britisk stil, og designet oser af klasse uden at være prangende. Det er elegant på en underspillet måde, der understreger mærkets værdier. Mulberry bruger et morbærtræ som sit let genkendelige logo og signalerer engelsk landidyl og storby-posh på én og samme tid.

 

De fleste kender brandet for dets tasker og accessories til kvinder. Men Mulberry henvender sig også til mænd med interesse for rejsetasker, backpacks, mapper og accessories som manchetknapper, nøgleringe, punge m.m..

 

Tradition og fornyelse med ny chefdesigner

Mulberry har med sin nye chefdesigner Johnny Coca sat mere farve på kollektionen, om end det klassiske look stadig er i fokus. Uanset om du er til en traditionel Mulberry-taske eller udforsker de nye modeller som Amberley, Darley eller den helt nye Keeley, er kvaliteten og håndværket det fælles træk.

 

Dorthe Skou har drevet Mulberry-butikken i Vestergade på franchise-basis i 22 år og har i dag sin datter, Natasja Skou, til at bestyre butikken i samarbejde med Dorthe Skou selv selv og et dedikeret team af medarbejdere.

 

For yderligere information kan du skrive til butikken via Instagram: @mulberryaarhus, via mail på butik@mulberry-aarhus.dk, eller kontakte butikken telefonisk på 86 20 15 33.

Mulberry: Holdbar luksus som en livsstil

 

Mulberry

Vestergade 5
8000 Aarhus C.
Tel. 86 20 15 33
www.mulberry.com
Instagram: @mulberryaarhus

 

Åbningstider
Mandag – torsdag kl. 10-17.30
Fredag kl. 10-18
Lørdag kl. 10-15

 

Udsalget begynder lørdag den 1. juni kl. 10
Klubhæftes Kaffevogn sælger morgenkaffe fra kl. 08

 

Del artikel