Nyhedsbrev

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

Artikler med:

Nyeste artikler

Mums: Dessertcafé laver hypet Dubai-chokolade som gelato

Af Freja Dumont

Chokoladeelskere og dessertfanatikere kan godt begybde at glæde sig!

Zig’is Dessertcafé i Åbyhøj har nemlig taget den virale Dubai-chokolade og forvandlet den til en uimodståelig gelato.

Dubai-chokoladen har længe været en af de mest omtalte delikatesser blandt dessertentusiaster verden over, og nu har Zig’is Dessertcafé taget konceptet til nye højder ved at kombinere den luksuriøse smag med den cremede konsistens fra deres berømte gelato.

Gelatoen består af tre udsøgte lag: En silkeblød, intens chokoladegelato, der smelter på tungen.

Hertil en cremet midte med ristede pistacienødder for en perfekt balance mellem sødme og crunch toppet med et lag knasende chokolade, der bryder lækkert, når skeen rammer overfladen.

Den nye Dubai-chokolade-gelato er nu tilgængelig hos Zig’is Dessertcafé på Silkeborgvej 226, men kun i en begrænset periode.

Hvis du vil prøve denne eksklusive dessert, er det derfor med at være hurtig, da den bliver revet væk! Caféen holder åbent torsdag til søndag kl. 10-19.

Del artikel


Mest læste historier i dag




 


 


 


 


Udvalgte artikler

Læs i kategorien

 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


Læs i kategorien