ANNONCE
Lokale til leje: Kendt, rost og hypet burgerbar i Aarhus er lukket
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Lokale til leje: Kendt, rost og hypet burgerbar i Aarhus er lukket

Af Line Ingwar Karlsen

Den så før populære burgerbar, Murphy’s Burger Joint, ser ud til at være lukket på Sankt Clemens Torv 15. Der er til leje skilt i vinduet og dørene er låst. Der er heller ingen stole og udeservering i solen. Jeg ser flere kunder, som kommer til døren med håb om, at de kan købe noget at spise, men må vende om igen. Intet skilt fortæller, hvorfor der er lukket.

 

Ingen kontakt

Vi har flere gange, i ugens løb, ringet og skrevet til Murphy’s Burger Joint. Men der er ikke hul igennem – overhovedet. De skriver på deres website og facebookside at de har åbent, men ved selvsyn er det ikke tilfældet. På den baggrund må vi formode, at Murphy’s Burger Joint har serveret sin sidste burger på Sankt Clemens Torv 15 i Aarhus, med mindre de nye ejer også køber konceptet, hvis der er noget, bag Murphy’s Burger Joint. Vi har dog talt med en tidligere medarbejder her til aften. Vedkommende fortalte af Murphy’s Burger Joint på er Sankt Clemens Torv er lukket.

 

Murphy’s Burger Joint skriver følgende på deres website om deres koncept:

“Vi er en burger-restaurant med fokus på god kvalitet, godt brød og god mad, og derfor bruger vi altid friske råvarer i vores burger joint.

Der kommer friskbagt brød, friskhakket kød og friske grøntsager hver dag. Derudover har vi vores egen opskrift på burgerboller, og de bliver bagt af en god og erfaren bager.

Vi byder på hamburgere og cheeseburgere, og som noget nyt byder vi også på steaks. Derudover har vi øl, vand og milkshakes samt en masse andre lækre ting.

Vi bliver ofte omtalt som Islands burger joint, fordi os der ejer Murphy’s Burger Joint er fra Island. Faktisk er vi en hel familie, som står for driften”.

 

Del artikel