Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Musikalsk børneshow: Kom til gratis Åh Abe-koncert i Aarhus

Af Emil Kjær Jørgensen
PR Foto
PR Foto

Påsken er en særlig tid for altan- og haveejere og ikke mindst for Plantorama.

Højtiden markerer starten på foråret og havens forvandling. Blomsterne spirer, bedene skal plantes og krukkerne gøres klar.

Derfor står det lokale have- og oplevelsescenter, Plantorama Egå, klar med gode påsketilbud, så alle østjyske haver og altaner kan blive klar til foråret.

For at fuldende feriestemningen vil familiens mindste sammen med deres forældre have mulighed for at lade sig fortrylle af en koncert fra børnemusikkens ubestridte mester – MEK PEK’S Åh Abe Trio – fredag den 29. marts kl. 11.

Trioen byder på et musikalsk og humoristisk show i børnehøjde, hvor børnene får mulighed for at synge med på deres yndlings Åh Abe sange og lytte til sjove ”løgnehistorier” fra Mek Pek’s egen ungdom.

Det skriver Plantorama i en pressemeddelelse.

“Jeg glæder mig til at byde vores gæster indenfor i påsken og håber på godt vejr, så vi kan byde foråret ordentligt velkommen. Vi har planlagt en række spændende aktiviteter til glæde for hele familien.

Jeg håber, at alle de glade børn får en sjov oplevelse, når vi får besøg af Mek Pek til Åh Abe koncert.

Derudover står vores dygtige gartnere klar til at yde den bedste service og hjælpe, så vores gæster kan nyde foråret i haven,”fortæller centerchef for Plantorama Egå, Tommy Høgh Andersen.

Plantoramas medarbejdere garanterer, at centeret bugner af påskestemning på plantebordene, og at der vil være inspirerende pynt og dekorationer at kigge på og købe med hjem til påskens arrangementer.

Derudover vil de fagkyndige gartnere stå klar til at dele ud af viden og erfaring, så alle besøgende kan tage derfra, klar til at byde foråret velkommen derhjemme.

Påskeaktiviteter i Plantorama Egå:

  • Torsdag d. 28. marts kl. 12.00-13.00: Oplev Dansk Politikundeforening vise træning i lydighed, søgning efter personer og genstande samt personstop.
  • Torsdag d. 28. marts kl. 12.00-16.00: Mal gipsfigurer med BLA’s Kreative Café. Figurerne kan købes til gode priser.
  • Fredag d. 29. marts kl. 11.00: Koncert med Åh Abe – helt gratis. 
  • Fredag d. 29. marts kl. 13.00-16.00: Mal på æg og lav din egen påskepynt.
  • Søndag d. 31. marts kl. 12.00-16.00: Jimmys Pølsevogn serverer franske hotdogs, alm. hotdogs og pommes frites til overkommelige priser.
  • Fra lørdag d. 23. marts til og med mandag d. 1. april: 
    • Hop som en påskehare på hoppeborgen foran centeret.
    • Gennemfør skattejagten og få en lille lækkerbisken ved kassen.

Del artikel

Andre læser også