ANNONCE
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Musikanmeldelse: Middelmådig fredagsseance med Joey Moe

Fredag aften leverede Joey Moe en godkendt koncert på Tivoli Frihedens udendørsscene. Koncerten bar præg af et gennemsnitligt sangkatalog, der aldrig rigtigt bed fra sig. Til gengæld charmerede Joey Moe sig til teenagehjerter med et velvalgt band og en generelt god scenepræstation, hvilket man kommer langt med.

 

Musikanmeldelse: Middelmådig fredagsseance med Joey Moe

 

Fredag trodsede en god håndfuld østjyder det mere eller mindre triste forårsvejr for at tilbringe aftenen i selskab med Joey Moe. For andet år i træk betrådte hitmageren Tivoli Frihedens udendørsscene til sæsonens Fed Fredag-koncerter, som Rasmus Walter og NOAH kickstartede i sidste uge. Traditionen tro bestod publikum af folk i alle aldre, og der var bemærkelsesværdigt mange helt unge, der havde medbragt skilte og tegninger i håb om at fange Moes opmærksomhed.

 

Hitmager med fløde på

Efter nogle tekniske problemer kom Joey Moe på scenen med sit orkester og serverede bl.a. hitsene “Udenpå indeni” og “Million”. Det tændte publikum, som flittigt sang med. Der er ingen tvivl om, at Joey Moes kombination af rap og teenagepop har en plads på manges playlister. Problemet er bare, at sangenes manglende kvalitet og diversitet giver anledning til, at det hurtigt bliver en kedsommelig affære. Især de nyere sange, som blev serveret med uinspirerende introer om drømmekage, cykelhjelme og Voice Junior, tog pusten fra publikum, der i stedet faldt i snak eller gik i baren. Den fine levering kunne desværre heller ikke skjule de lyriske svagheder.

 

Velspillende band

Med sig på scenen havde Joey Moe et orkester, der foruden to korsangere, bestod af en guitarist, trommeslager, keyboardist og bassist. Det er forfriskende med artister, der stadig har sans for, at musikken skal være live, selvom de opholder sig inden for rapgenren. Samspillet var glimrende, og især guitarist Kasper Falkenberg formåede at nuancere nogle ellers middelmådige sange med glimrende guitarspil. Også de to korsangere løftede koncerten og agerede opbakning til Joey Moes vokal, der ikke altid ramte helt rent, hvilket især sangen “Gi’ mig” led under.

 

Joey Moe fik vinger

“Hvad skal du med en gadedreng som mig?” synger Joey Moe i “Gadedreng” fra albummet “Fuldmåne 2.0”. Musikalsk og lyrisk set er der ikke meget at komme efter i Joey Moes bagkatalog. Der var omtrent lige så meget momentum i den platte “Yo-yo” om kvindens nedre dele som i Frihedens børnekarrusel på en lukkedag.

Derimod var aftenens første ekstranummer “Hey mor” koncertens højdepunkt. Som intro til sangen nævnte Moe, at han som stræber altid har skullet kæmpe lidt ekstra. Denne kamp kom der en rigtig fin sang ud af, og så blev den endda leveret med Joey Moe ved tangenterne.

Joey Moe har igennem år på scenen opbygget en vis scenevanthed, som han vandt meget på i løbet af aftenen. Han får bevæget sig pænt rundt på scenen og tager da også i sidste sang “Smukkest på en søndag” den efterhånden obligatoriske tur ud blandt publikum. Det er billige tricks, men det virker.

 

Amagerdrengen nåede det lige

Selvom aftenen var præget af overfladiske sange og ligegyldig snak formåede Joey Moe og hans velspillende band momentvis at skabe en fest med fællessang og -klap. Joey Moe viser sig i disse år som en mere moden artist, der forsøger sig med nye stier og temaer. Det viste han med sangen “Hey mor”, der sammen med “Klar på mig nu”, “Smukkest på en søndag” fik genvundet publikums opmærksomhed og reddet koncerten. På trods af det omskiftelige danske forårsvejr beviste Joey Moe, at han stadig er leveringsdygtig i en hyggelig udendørs koncert, men der skal arbejdes med materialet.

 

Musikanmeldelse: Middelmådig fredagsseance med Joey Moe

 

Se programmet for Fed Fredag her:

 

Sætliste:

Udenpå indeni

Million

Gi’ mig

Hvis det ik’ skal være os

Et lille land

Gadedreng

Tænder en ild

Du’ en éner

Skakmat

Uden vinger

Troen flytter bjerge

Eneste

Klar på mig nu

Dobbeltslag

Yo-Yo

Ekstra

Hey mor

Smukkest på en søndag

Del artikel