ANNONCE
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Musikhuset: Hollandsk stjerne starter jazzfesten i Aarhus

Caro Emerald spiller med Aarhus Jazz Orchestra til næste års Aarhus Jazz Festival i Musikhuset. Dermed fortsætter Musikhuset traditionen med at bringe internationale stjerner sammen med det lokale jazzorkester. Den hollandske jazzstjerne samler lyden fra jazzens storhedstider som ingen anden.

 

Det første hovednavn til Aarhus Jazz Festival 2019 er allerede på plads, og det er for fjerde år i træk en international stjerne, der gæster Aarhus i et unikt samarbejde med Aarhus Jazz Orchestra. Hollandske Caro Emerald indtager Musikhusets Store sal den 13. juli.

Musikhuset: Hollandsk stjerne starter jazzfesten i Aarhus

”Vi har haft kig på Caro Emerald længe og er derfor enormt glade for at kunne præsentere hende i samarbejde med dygtige Aarhus Jazz Orchestra. Hun er en spændende sanger med masser af attitude og en fascinerende stil. Det ses både i hendes optrædener og videoer og høres i hendes musik,” siger Musikhusets kunstneriske chef, Mette Kier.

 

Emerald tager publikum og jazzelskere på en tidsrejse rundt i jazzens storhedstid.  Som få andre rammer hun tidløse melodier og rummer flere årtiers lyd, som hun formår at gøre aktuel i 2018. Hun er tidligere blevet kaldt humørbarometerets modstykke til Amy Winehouse. Emeralds musik er en unik cocktail, der skal høres for at begribes.

 

Caro Emerald brød for alvor igennem med hitsene Back It Up, A Night Like This og That Man på debutalbummet Deleted Scenes From the Cutting Room Floor i 2010. Hendes rå elegance og særlige stil har også opnået enorm popularitet visuelt. Musikvideoen til A Night Like This har for længst rundet 20 millioner visninger.

 

Spiller med Aarhus Jazz Orchestra

Nu er turen kommet til en tur i Musikhuset. Koncerten bliver helt unik, da Caro Emerald giver koncert med Aarhus Jazz Orchestra til Aarhus Jazz Festival.

 

En gentagelse af succesen fra de seneste års jazzfestivaler, hvor internationale stjerner har optrådt med Aarhus Jazz Orchestra. Sidste år var det Melody Gardot og tidligere har Jamie Cullum og David Sanborn indtaget scenen med det lokale jazzorkester.

 

ARRANGØR:  MUSIKHUSET AARHUS

CARO EMERALD – MUSIKHUSETS STORE SAL, LØR. 13. JULI 2019

BILLETPRISER – 320 – 400 KRONER

 

Del artikel