ANNONCE
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Musikhuset: Klassisk verdensstjerne giver koncert i Aarhus

Det bliver en aften med nærvær, intensitet og sprudlende energi, når den karismatiske Cecilia Bartoli optræder i Musikhuset næste sommer. Den italienske operasanger Cecilia Bartoli har en af verdens absolut største stemmer fyldt med en unik lethed og smidighed.

 

Billetsalget begynder fredag den 31. maj kl. 10 på Musikhusets hjemmeside.

 

Cecilia Bartolis stemme spænder over tre oktaver og hun har optrådt i det meste af verden med mange af Vivaldi og Rossinis udfordrende numre. I sommeren 2020 kan publikum opleve hende give koncert i Musikhuset.

 

”Vi glæder os til at kunne præsentere endnu en af klassisk musiks allerstørste stjerner. I januar var det den fantastiske tenor Placido Domingo, der gæstede Musikhuset, og nu fortsætter vi i samme sikre stil med mezzosopranen Cecilia Bartoli. Publikum kan se frem til en helt enestående koncert,” fortæller kunstnerisk chef i Musikhuset, Mette Kier.

 

Udover den spanske tenor Placido Domingo har Musikhuset de seneste år haft besøg af en lang række store klassiske stjerner som dirigent Daniel Barenboim, sopran Patricia Petibon, sopran Angela Gheorghiu og violinist og dirigent Gidon Kremer. Næste år kan Cecilia Bartoli så slutte sig til rækken af store klassiske stjerner, der har optrådt i én af Musikhusets sale.

 

Strålende stemme og stort orkester

Cecilia Bartoli vender tilbage til Skandinavien efter fem år for at præsentere et helt nyt koncertprogram og gæster i den forbindelse Musikhuset Aarhus og DR Koncerthuset i København. Man kunne senest opleve Bartolis betagende stemme på dansk jord i 2015, hvor Politikens anmelder Thomas Michelsen kvitterede med 6 stjerner og ordene: ”Cecilia Bartoli har opdyrket sin helt egen niche, hvor overset vokalguld graves frem fra arkiverne og bruges som afsæt for den personlige, ekstremt powerfulde og præcise koloraturkunst, der er den italienske sangers specialitet.”

 

Denne gang bliver Bartoli akkompagneret af sit ensemble Les Musiciens du Prince-Monaco et ensemble med afsæt i Monacos Monte-Carlo Opera. Orkesteret, der består af knap 35 medlemmer, har været under Cecilias kyndige ledelse siden 2016, og har lige siden turneret Europa med store klassiske værker.

Musikhuset: Klassisk verdensstjerne giver koncert i Aarhus

Lige fra starten har publikum været begejstrede for projektet, og den anerkendte tyske avis Süddeutsche Zeitung skriver desuden om koncertkonceptet: ”Resultatet er et fænomenalt originalt ensemble med et enkelt formål: at lave musik sammen, der er så spændende, livligt og fantastisk som muligt. Hér er det ikke bare et orkester der akkompagnerer en sangstjerne. Her går alting op I en højere enhed og Bartoli stråler”.

 

Koncertprogrammet vil bestå af smukke og varierede arier og musik fra det 18. århundrede, under koncertmester Andrés Gabetta.

 

ARRANGØR:  MUSIKHUSET AARHUS

CECILIA BARTOLI: SYMFONISK SAL, 10. JUNI 2020

BILLETPRISER:  770 – 1270 KRONER

Del artikel