Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Musikhusets restaurant og café Johan r: Smagsoplevelser er en del af det at gå i Musikhuset

Af anders@sommersangdigital.dk

Det bliver Turbinehallen, der de næste fem år skal forpagte Musikhusets restaurant og café Johan r.

 

Mere end en halv million gæster og en masse spændende kunstnere kan fortsat se frem til at sætte tænderne i kulinariske oplevelser fra Turbinehallen, når de besøger Musikhuset. Det står klart, efter Turbinehallen har vundet udbuddet om at drive café og restaurant johan r de næste fem år.

 

”Vi glæder os til at fortsætte det gode samarbejde med Søren Anker og Turbinehallen. Musikhuset har været inde i en meget positiv udvikling de seneste år, hvilket café og restaurant Johan r har været en vigtig del af. Mad og drikke er en væsentlig del af oplevelsen i Musikhuset, og vi tror på, at vi sammen kan fortsætte med at sætte nye standarder for gæsteoplevelsen”, siger direktør i Musikhuset, Jan Christensen.

 

De seneste otte år, hvor Søren Anker og Turbinehallen har drevet johan r, er omsætningen øget fra 13 til 22 millioner kroner.

 

Smagsoplevelser er en del af det at gå i Musikhuset

Driften af Musikhusets café og restaurant har efter reglerne været i EU-udbud, og her vandt Søren Anker og Turbinehallen i et tæt opløb mellem tre stærke kandidater.

 

”Vi er enormt glade for samarbejdet og for det smukke, unikke hus. Derfor er vi begejstrede over, at vi også de næste fem år får mulighed for at sætte vores præg på udviklingen. Vi oplever i høj grad, at gæsterne ønsker en helhedsoplevelse med mad, drinks i pausen og kaffe bagefter, og at de også nyder at komme i Musikhuset i dagtimerne. Derfor vil vi også over de kommende år komme med masser af nye, spændende tiltag, der kan være med til at gøre oplevelsen endnu bedre, siger direktør i Turbinehallen, Søren Anker.

 

Søren Anker driver udover Musikhusets restaurant og café også Turbinehallen, det gamle auktionshus i Mejlgade og den nye restaurant Malt på Ceres-grunden. Den nye aftale med Musikhuset løber frem til juli 2023.

 

Del artikel

Andre læser også