Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Natcabaret i Tivoli Friheden: Spektakulært show og 3-retters menu

Af Freja Dumont
PR Foto
PR Foto

Glæd dig til et af Festugens højdepunkter, som byder på magikere, komikere og verdensartister på topplan, når den internationale Natcarbaret ”We are the wonders” indtager teaterhuset Hermans i Tivoli Friheden den 27. august til den 4. september.

Hvert år drager komikere, magikere og nogle af verdens bedste artister til Aarhus for at skabe en oase af magi og fortryllelse.

Et sted hvor artister nærmest flyver svævende rundt højt under loftet, og hvor magikere laver tricks, der ikke burde være mulige.

De skaber et show, hvor du og dine gæster uden tvivl vil komme til at opleve noget, I aldrig har oplevet før.

Bliv en del af den fortryllende verden

En helt særlig scenografi skræddersyet til anledningen er med til at forvandle teaterhuset Hermans i Tivoli Friheden, så alle gæster modtages af den helt rigtige varietéstemning.

Den starter allerede, når I ankommer til Hermans foyer, hvor der serveres velkomstdrink til alle. Inden forestillingen går i gang serveres der en tre retters gallamiddag i teatret fra den anerkendte restaurant Terrassen, og du og dine ledsagere får mulighed for at opleve både middag og show fra de samme siddepladser hele aftenen.

Menuen byder bl.a. på røget torsk, færøsk laks, dansk kalvefilet  og cheesecake til dessert.

Når tæppet går, drages I ind i en helt anden verden. En verden af nervepirrende artisteri, komikere og magikere på højeste niveau.

Den Internationale Natcabaret er både en forførende, magisk, sexet, grotesk, sjov og overraskende forestilling – så du har meget at glæde dig til.

Hvad: Natcabaret i Tivoli Friheden
Hvornår: Under Aarhus Festuge fra den 27. august til den 4. september
Hvor meget: Køb dine billetter her.

Del artikel

Andre læser også