Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Eksklusiv asiatisk gourmet take away, og restaurant, åbner i Risskov

Af anders@sommersangdigital.dk

Den asiatiske gourmet take away og restaurant, NEEM Deli, åbner den 1. juni i Risskov, Skolevangs Allé 19 – i den gamle Frikirke ved Risskov Skole. Inspirationen til maden er hentet fra forskellige asiatiske køkkener, imens omgivelserne i restauranten er holdt i et mere nordisk look med hygge og nærvær. NEEM Deli kendetegnes, ifølge restaurantens ejere, ved at den serverer asiatisk take away mad af særdeles høj kvalitet.

 

Eksklusiv asiatisk mad

Råvarer af god kvalitet vægtes højt i NEEM Deli, og derfor fremstilles alle retter af friske råvarer. Menuen byder på et bredt udvalg af asiatiske smagsoplevelser fra bl.a. det thailandske og indiske køkken til overkommelige priser.

 

Et eksempel fra menukorte er:

Grilled Beef in Thai Salad Dressing kr. 75.- 

Grilled beef tenderloin, celery, red onion, tomatoes and fresh herbs mixed with Thai Salad Fresh Chili Dressing. Garnish with red pepper, lime, spring onion and coriander.

 

Originale kulturelle partnerskaber

Den nye, eksklusive asiatiske take away og restaurant i Risskov er et samarbejde imellem de tre gode venner; Søren Anker, Mogens Rokkedrejer Larsen samt Alexander (Pooh) Larsen, som med sine thailandske rødder har udviklet smagsprofilen i NEEM Deli.

Opkaldt efter helligt træ

Den asiatisk inspirerede deli og take away er opkaldt efter det asiatiske NEEM-træ, som er anerkendt for sine helbredende og smagsgivende egenskaber. Planten har i mere end 5000 år været anvendt i både asiatisk naturmedicin og madlavning.  De asiatisk tegn under logoet, som betyder TRÆ & GOURMET, henviser derfor både til NEEM-træet samt de gastronomiske oplevelser, man får hos NEEM Deli.

 

Partnere i Neem Deli

Partnerne bag NEEM Deli er de tre gode venner Søren Anker, Mogens Rokkedrejer Larsen og Alexandra (Pooh) Larsen. De tre kommer med vidt forskellige baggrunde; Søren Anker har stor erfaring inden for restaurationsbranchen og er i dag blandt andet ejer af Turbinehallen, Auktionshuset og forpagter af Johan R i Aarhus, Mogens Rokkedrejer Larsen er tidligere retail manager hos Søstrene Grene og Alexander (Pooh) Larsen har hidtil arbejdet med design og indkøb af eksklusive smykker fra Østen men med stor interesse i mad og restaurationsdrift.

NEEM Deli - Aarhus Update

Del artikel

Andre læser også