ANNONCE
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Nemos Hjulemarked på Bispetorv: Smadremanden vil have Mefistos mad – han gider sgu ikke det fisefornemme lortemad

Igen i år er der julenostalgi for hele familien og alle sanser, når Zirkus Nemo byder på underfundig underholdning. Her vil du finde gammeldags karruseller, lykkehjul, børnetog – og et væld af kulinariske oplevelser.  

 

Maden har fået et nøk op. Her kan du bogstaveligt talt tage en bid af gode, gamle juletraditioner – fra æbleskiver og varm vin til klejner, brunkager, honninghjerter og en kop varm chokolade med flødeskum, som naturligvis er lavet på ægte chokolade.

 

Smadremandens uovertrufne pølsemix

Bag en del af de mange lækkerier står restaurant Mefisto, der også byder på et udvalg af klassiske Mefisto-retter, som muslinger med fritter, gullaschsuppe og flæskestegssandwich. Som en særlig hædersbevisning har restauranten desuden fået betroet at stå for tilberedningen af Smadremandens uovertrufne pølsemix.

Nemos Hjulemarked på Bispetorv: Smadremanden vil have Mefistos mad - han gider sgu ikke det fisefornemme lortemad

Enhver by burde have et gadeorgel

Du kan nyde udendørsservering med udsigt til zirkusdirektør Østergaards magiske retro-juleunivers og lyden af et originalt gadeorgel, der også slog juleglæden an, da oldemor var barn. Oplev sydlandsk udendørsstemning, tilsat smukke nordiske traditioner og toner.

 

Vil du holde selskab i Salon Nemo?

I karavanen af julepyntede zirkusvogne finder du desuden salon Nemo, der er indrettet i en klassisk spisevogn og rummer plads til 16 spisende gæster. Her byder Mefisto blandt andet på Danmarks bedste sild, østers samt caviar til favorable priser.

Nemos Hjulemarked på Bispetorv: Smadremanden vil have Mefistos mad - han gider sgu ikke det fisefornemme lortemad

Så hvis du vil holde selskab i smukke og helt unikke rammer, har du mulighed for at reservere hele spisevognen – det gælder både til frokost- og aftenarrangementer.

 

Hjulemarkedet på Bispetorv holder åbent fra fredag den 23. november til lørdag den 22. december, og der er gratis adgang for alle.

 

Åbningstider

Mandag – fredag 12.00-18.00
Lørdag – søndag 11.00-18.00

 

Bestilling af salon Nemos spisevogn: Kontakt Restaurant Mefisto på telefon: +45 86 13 18 13 eller info@mefisto.dk

 

 

 

Del artikel