ANNONCE
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Ny restaurant rykker ind i Slinger Bistro – se hvem her:

Af Line Ingwar Karlsen

For nogle måneder siden gik Slinger Bistro konkurs. Siden da, har lokalerne stået tomme. Med en placering ved siden af Domkirken og overfor Aarhus Teater er lokalerne selvsagt attraktive. Nu sker der snart noget i den tidligere restaurant. Arkitekten er færdig med tegningerne, og inden længe rykker håndværkerne ind.

 

Italiensk, når det er bedst

Nero – Café & Restaurant er navnet på de “nye”. Det er faktisk den italienske Café Nero på Banegårdspladsen i Aarhus, som flytter til Skolegade. Grunden er, at de nuværende lokaler er alt for små. Efter tre år på adressen må ejerne erkende, at succesen har været for stor. Der er fuld hus stort set hver aften. Drømmen om et større køkken har været der længe. Det samme har manglen på flere siddepladser og borde. Begge dele lykkes nu.

 

Idéen er, at køkkenet skal være italiensk cafékøkken, og senere på dagen bliver det til en italiensk restaurant. Senere på aftenen bliver der sat fokus på cocktails – og her kan alle komme ind fra gaden og hygge sig med det store udvalg af cocktails.

 

Omfattende renovering

Bygningen er historisk, men der er planer om en ny facade, hvor der bliver åbnet mere op ud til torvet. Indendørs bliver der tale om en mere eller mindre totalrenovering. Det bliver i moderne italiensk stil med rå vægge, åbent køkken og i en cool indretning. Italiensk design bliver omdrejningspunktet, dog krydret med den danske mere magelige komfort. Der bliver 40 til 50 siddepladser indendøre. Antallet af udendørs pladser kan der ikke siges noget om på nuværende tidspunkt.

 

Åbner til juni

Projektet tager tid. Tingene skal laves ordentligt. Folkene bag Nero gør ikke noget halvhjertet, men der er lavet en tidsplan, som siger, at det bliver senest midt i juni, at dørene åbnes for gæsterne.

 

Åbningstiderne bliver alle ugens dage. Det er helt sikkert. Åbningstiderne er ikke helt på plads, men ejerne regner med at løfte sløret for dem og menukortet senest om et par måneder. Dog afslører den ene ejer, at der vil komme betydelige overraskelser på menukortet, men jeg kan ikke få ud af ham, hvilke.

 

Nero – Café & Restaurant

Skolegade 5
8000 Aarhus C

 

Del artikel