Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Netop afsløret: Internationalt navn optræder til Fed Fredag

Af Freja Dumont
Foto: Tivoli Friheden
Foto: Tivoli Friheden

Vi nærmer os (med små skridt) foråret og sommeren, som hver fredag kommer til at byde på kolde fadøl og livemusik i Tivoli Friheden.

De sidste mange måneder er der drypvist blevet offentliggjort navne, som skal spille til de mange kommende Fed Fredag-koncerter – og nu melder de allersidste to navne sig nu klar.

Det er sangerinderne Belinda Davids og Clara, som præsenteres i dag, og dermed er årets Fed Fredag-program, som spænder bredt fra de helt nye stjerneskud til store publikumsfavoritter, nu fuldendt.

Fed Fredag-programet 2023

14. april: Belinda Davids med hyldestshow til Whitney Houston
21. april: Lamin og Icekiid
28. april: Alex Vargas 
5. maj: Tessa
12. maj: Queen Machine 
19. maj: Jacob Dinesen
26. maj: Carpark North 
2. juni: Lars Lilholdt band 
9. juni: Jada
16. juni: Christopher
23. juni: Burhan G
30. juni: Drew Sycamore
1. juli: Birthe Kjær (Fed Lørdag)
7. juli: Scarlet Pleasure
14. juli: Annika Aakjær
21. juli: Joey Moe 
28. juli: Kesi
4. august: Artigeardit 
11. august: Clara
18. august: Rasmus Seebach
25. august: Jonah Black Smith
1. september: Jung

Du kan allerede nu sikre dig billetter lige her

Whitney Houston hyldestshow

Vi kender alle Whitney Houston og hendes gudsbenådede stemme og fantastiske hits som “I Will Always Love You”, “I Wanna Dance With Somebody”, “Didn’t We Almost Have It All” og mange, mange flere.

Til årets allerførste Fed Fredag kan du se frem til et internationalt og håndplukket hold af sangere og dansere fra hele verden, når Belinda Davids, kendt fra Britains Got Talent 2020, indtager scenen med det store hyldestshow “The Greatest Love Of All”. 

Det, at finde den kvinde der skulle spille Whitney Houston, viste sig at være ualmindeligt svært. Der blev holdt mere end 15.000 auditions i hele 11 lande, og efter fire måneders intense forsøg på at finde den rette var holdet bag ved at give op.

Den kommende hovedrolleindehaver dukkede dog op i Cape Town. Den sydafrikanske Belinda Davids indtog scenen på en sådan måde, at casterne slet, slet ikke var i tvivl.

Ikke alene fik Belinda Davids tilhørerne til at tabe både næse og mund med sin smukke stemme, men hun har også en energi og en charme, som går direkte i hjertet på publikum.

En af Danmarks største poptalenter

Derudover kan du også glæde dig til at opleve et af Danmarks største poptalenter – nemlig Clara.

Som blot 15-årig sikrede stjernefrøet sig sin første pladekontrakt, og som bare 17 år gammel brød Clara igennem lydmuren med singlen “Crazy”, som hurtigt steg på himmelflugt på de danske hitslister og på popscenen.

Nærmest fra den ene dag til den anden strøg hun ind på de danske hitlister og fløj ind på popscenen. 

Clara er ikke en musiker, der sidder på hænderne, og i en alder af bare 22 år er hun allerede klar til at udgive karrierens tredje album. Første udspil fra det kommende album var med singlen ’Energies Don’t Lie’ efterfulgt af singlen ’Weirdo’, der udkom i starten af sommeren.

Der er garanti for en magisk aften, når både Clara og Belinda Davids indtager scenen med deres store og smukke stemmer til Fed Fredag.

Du kan allerede nu sikre dig billetter lige her

Har du allerede planlagt flere besøg i Tivoli Friheden i år, kan du med fordel købe sæsonkort.

Et sæsonkort giver dig adgang til parken på alle officielle åbningsdage og selvfølgelig til Fed Fredag, Blomsterfestival, Halloween og meget mere.

Del artikel

Andre læser også