Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Netop afsløret: Musikscene i Byparken vender tilbage

Af Freja Dumont

Madboder, dansetelt, alverdens børneaktiviteter og mange andre gode ting gjorde sidste år Byparken til et levende samlingspunkt under Aarhus Festuge.

Nu er det netop meldt ud, at du igen kan komme til flere gratis live-koncerter, når Hvælvingen vender tilbage i Byparken.

Her kan du endnu engang opleve en perlerække af koncerter, mens Erlings Jazz- & Ølbar vil sørge for at slukke din tørst med dejlige specialøl. 

“For andet år håber vi, at scenen Hvælvingen under asketræet i Byparken kan blive et festligt samlingspunkt for Festugeaftenerne.

Vi har igen i år allieret os med TRAIN og Erlings Jazz- og Ølbar til at skabe den perfekte kombination af forrygende livemusik og lækker øl,” skriver Aarhus Festuge bl.a. i en pressemeddelelse.

Program med anmelderroste navne

Programmet byder i år på en række af de mest interessante og anmelderroste navne på den danske jazzscene. 

Den sidste fredag og lørdag i Festugen lægger Hvælvingen scene til den nye festival Krop og Kærlighed, som er arrangeret Aarhus Kommune i samarbejde med Aarhus Festuge, Sex og Samfund, Aids-Fondet og Aarhus’ Unge-seksualråd, foruden en række personer, organisationer og foreninger.

Her kan du bl.a. opleve LYDMOR i særlig akustisk udgave spille smukt sammen med festivalens fokus på seksuel sundhed.

Få overblik over arrangementer i Byparken her.

Del artikel

Andre læser også