Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Netop annonceret: Rocklegender indtager Aarhus

Af Freja Dumont
Foto: Tivoli Friheden
Foto: Tivoli Friheden

I går kunne vi afsløre, at TOTO giver koncert til sommer i Tivoli Friheden.

I dag er det så annonceret, at rocklegenderne fra ZZ Top også kan tilføje sig den liste, når de giver koncert den 1. juli 2024.

Rockbandets show bliver en del af det udendørs koncertformat, ’Summer Session’, hvor Tivoli Frihedens scene på den smukke Event-ø danner rammen om koncerten. 

Billetsalget starter fredag 15. december kl. 10.00 via livenation.dk og ticketmaster.dk

En solid plads i rockens historie

ZZ Top er et legendarisk amerikansk rockband dannet tilbage i 1969. Gruppen bestod dengang af de tre hovedmedlemmer:

Guitarist og vokalist Billy Gibbons, trommeslager Frank Beard og bassist Dusty Hill, indtil hans død i 2021. Hill er sidenhen blevet erstattet af Elwood Francis.

Med deres karakteristiske blues-rock har ZZ Top skabt en lang og gloriøs karriere, der strækker sig over flere årtier. De brød for alvor igennem med deres tredje studiealbum, “Tres Hombres”, udgivet i 1973.

Albummet indeholdt ikoniske sange som “La Grange” og “Jesus Just Left Chicago”, der var med til at cementere deres plads i rockens historie. 

Netop annonceret: Rocklegender indtager Aarhus

Langt skæg og solbriller

Bandet er kendt for deres unikke image med langt skæg, solbriller og en helt særlig evne til at blande blues, boogie og rock, hvilket har givet dem kultstatus blandt fans.

Gennem årene har de udgivet en række succesfulde albums og hit-singler, der har bidraget til deres status som en af rockens mest indflydelsesrige grupper.

Sange som “Gimme All Your Lovin'”, “Sharp Dressed Man” og “Legs” fra 1980’erne blev store hits og har stadig en plads i den populære musikkultur. 

Selv efter årtier på scenen er ZZ Top stadig kendt for deres energiske live-optrædener og evne til at levere velklingende og mindeværdige shows til deres loyale fans over hele verden.

Nu er de klar til at indtage den unikke Event-ø i Tivoli Friheden, Aarhus til en aften i bluesrockens tegn. 

Del artikel

Andre læser også