ANNONCE
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Netop genåbnet: Legendarisk bageri er tilbage

Af Jonathan Sten Drivsholm
Aarhus-croissant hos Briancon.
Aarhus-croissant hos Briancon.

Der er gået over en måned, siden Briançon sidst langede brød og croissanter over disken, men nu er er ventetiden ovre.

Det legendariske bageri genåbnede nemlig kl. 7 her til morgen, og dermed kan du igen lægge vejen forbi Åboulevarden 53 for at købe friskbagt bagværk.

“Ingen har glædet sig så meget som os. Vi er endnu en gang klar med langtidshævede og stenovnsbagte brød og rundstykker, smørfyldte croissanter og brownies fyldt med Valrhona chokolade.

Til alle jer, tusind tak for jeres opbakning og for jeres tålmodighed!” lyder det fra Briançon ejere, søskendeparret Kenneth og Karina Trosborg, i et opslag på sociale medier.

Nogle få ting er fjernet fra hylderne, men udover brød, rundstykker, croissanter og brownies vil du stadig finde bl.a. kanelsnegle og hjemmebagt rugbrød af rugmel og surdej på hylderne.

Fokus på brød og croissanter

Briançons seneste åbningsdag, inden økonomiske problemer tvang bageriet til at lukke, var mandag d. 12. september. 

Bageriet har hidtil været kendt som Aarhus’ helt egen ‘champagnebager’, men efter genåbningen er champagneflaskerne forsvundet fra hylderne. I stedet er fokus på bagværket og især brød og croissanter.

På åbningsdagen – tirsdag d. 18. oktober – vil bageriet være åbent indtil kl. 16.30

Det legendariske bageri åbnede første gang tilbage i 2006. 

Briançon er opkaldt efter den franske alpeby, hvor ejerne Kenneth og Karina Trosborg på en ferie fik idéen til at bringe smørbagte croissanter til Aarhus.

Del artikel