Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Netop kåret: Her får du Danmarks bedste flødebolle

Af Freja Dumont
Foto: Social Foodies
Foto: Social Foodies

Findes der noget bedre end friske, hjemmelavede flødeboller? Vi tror det ikke, og nu har du snart mulighed for at smage Danmarks bedste af slagsen.

I går blev Danmarks Bedste Flødebolle 2023 kåret af et prominent dommerpanel bestående af de to bagedyst-dommere Katrine Foged og Mette Blomsterberg, Lars Juul fra La Glace, bagedyst-vinder Emil Obel, Frank Sværd fra Franks Kro samt radiovært Ditte Okman.

I løbet af de seneste par uger er næsten hver eneste flødebolleproducent i Danmark blevet testet, og tilbage i går stod et felt på 6 unikke finalister fra hele landet.

Der blev smagt på flødeboller til den store guldmedalje, og det endte med en kåring af årets henholdsvis ‘Bedste Traditionelle Flødebolle’ og ‘Bedste Innovative Flødebolle.’

Vinderflødebolle fås i Aarhus

Den innovative flødebolle kommer fra Social Foodies, som bl.a. ligger på M.P. Bruuns Gade i Aarhus.

Flødebollen består af marcipanbund, solbærskum og karamelmidte tilsat passionsfrugt og kunstdekoreret chokolade overtræk.

Instagram skriver Social Foodies bl.a.:

“Vi er super stolte af at kunne dele med jer, at vi netop har vundet prisen for Danmarks Bedste Innovative Flødebolle 2023.

Der kan ikke beskrives, hvor meget det her betyder for os. Det var benhård konkurrence, med SÅ mange lækre varianter, og at vi har vundet er fuldstændig fantastisk.

Vi kan næsten ikke vente med, at I skal smage den, og vi kan kun sige GLÆD JER.

Den har fuld knald på smag og farver, som vækker sommerminder med en skum af økologisk solbær, med en cremet karamelmidte med passionsfrugt. Naturligvis på vores hjemmelavede økologiske marcipanbund støbt i 71% mørk økologisk chokolade fra vores egen chokolade fabrik Cocofair.”

 
 
 
 
 
Vis dette opslag på Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Et opslag delt af Social Foodies (@social_foodies)

Social Foodies arbejder på højtryk for at få den nye innovative variant ud i butikkerne, så du selv kan sætte tænderne i vinderflødebollen.

Confecture Copenhagen løb med titlen for den bedste klassiske flødebolle. 

Del artikel

Andre læser også