Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Netop kåret: Her finder du Aarhus’ bedste takeaway-restaurant

Af Freja Dumont
Med flere priser i bagagen er det ikke første gang, at Kødstadens Burger Joint hiver guldet med sig hjem.  Alene i 2023 vandt de MBM – Danmarks Bedste Awards og Århus Stiftstidendes “Byens Bedste Burger”.
Med flere priser i bagagen er det ikke første gang, at Kødstadens Burger Joint hiver guldet med sig hjem. Alene i 2023 vandt de MBM – Danmarks Bedste Awards og Århus Stiftstidendes “Byens Bedste Burger”.

Just Eat har igen i år valgt at hylde Danmarks bedste takeaway-restauranter, hvor i alt 11 awards nu er blevet uddelt på tværs af landet til Just Eat Awards 2023. 

Ud af de i alt 11 forskellige kategorier til Just Eat Awards 2023 hyldes alt fra “Bedste Burger” til “Bedste Sunde Køkken”. 

Aarhusianerne strøg til stemmeurnerne, da den bedste takeaway-restaurant i Aarhus skulle kåres – og nu er vinderen fundet.

Sejren går til Kødstadens Burger Joint, der i år tager prisen som Bedste Restaurant i Aarhus med sig hjem:

”Jeg havde ikke regnet med, at vi ville vinde Bedste Restaurant i Aarhus. Det er svært at få armene ned, og man bliver helt høj af at vinde sådan en pris.

Det er dejligt, at vores kunder sætter pris på det, vi leverer. Det gør det endnu sjovere at gå på arbejde hver dag”, siger Simon Strandgaard Sørensen, medejer og ansvarlig for den daglige drift og ledelse hos Kødstadens Burger Joint i en pressemeddelelse.

Fokus på hjemmehakket kød og frisklavede burgerbøffer

Burgerbaren startede som slagterbutik på Trøjborg i 2013, men blev efter få år lavet om til en burger joint. Her var fokus dog stadig på hjemmehakket kød og frisklavede burgerbøffer.

Sidenhen har Kødstadens Burger Joint udvidet med endnu en restaurant i Aarhus midtby i 2022.

En vækstrejse, som Simon Strandgaard Sørensen er glad for at være med på: 

“Vi har prøvet en masse nye ting af, og det har aarhusianerne taget godt imod. Både med kyllingeburgere og vegetariske alternativer. Samtidig med, at vi selvfølgelig stadig leverer vores kerneprodukt,” fortæller Simon Strandgaard Sørensen i pressemeddelelsen.

Med flere priser i bagagen er det ikke første gang, at Kødstadens Burger Joint hiver guldet med sig hjem.

Alene i 2023 vandt de MBM – Danmarks Bedste Awards og Århus Stiftstidendes “Byens Bedste Burger”.

Det nye trofæ i puljen vidner om, at aarhusianerne har fundet en klar takeaway-favorit i det, der egentlig startede som en slagterbutik i 2013.

Restauranterne er blevet nomineret af et uafhængigt dommerpanel, som har kigget på både kundetilfredshed og kommercielle faktorer.

Herefter har kunderne fået lov til at stemme på deres yndlingsrestauranter indenfor forskellige kategorier. Restauranterne med flest stemmer er de heldige vindere af Just Eat Awards, og de modtager priser d. 20. februar 2024.

Del artikel

Andre læser også