Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Netop meldt ud: Smukfest præsenterer 7 nye navne

Af Freja Dumont
Foto: Una Larsen / Smukfest
Foto: Una Larsen / Smukfest

Smukfest skruer op for weekendfølelsen, og siger velkommen til hele 7 fantastiske artister, der netop har sluttet sig til plakaten.

Hvis man skal feste i Bøgeskoven til sommer, kan man derfor se frem til at opleve solide danske navne som TopGunn, Saint Clara, Tessa, Artige Ardit x Lamin og Jacob Dinesen.

Derudover drysses der også britisk og amerikansk stjernestøv over programmet med afsløringen af de to sangerinder Holly Humberstone og UPSAHL.

Netop meldt ud: Smukfest præsenterer 7 nye navne

I fodsporene på Adele og Sam Smith

Den britiske sanger og sangskriver Holly Humberstone blev ved BRIT Awards 2022 tildelt kritikernes prestigefyldte ‘Rising Star’ pris.

Dermed fulgte hun i fodsporene på stærke navne som Adele, Ellie Goulding og Sam Smith. Holly Humberstone indfriede forventningerne til fulde, da hun i 2023 udgav sit debutalbum “Paint My Bedroom Black”.

Raffineret balancerende mellem lys og mørke, er den 23-årige jordnære musiker blevet sammenlignet med blandt andre Phoebe Bridges og Mazzy Star.

Holly Humberstone er lyden af atmosfærisk indie-pop, der møder en moden Taylor Swift.

Hun har på samme tid sin helt egen stemme og udtryk, og du vil helt sikkert gå glib af en berigende oplevelse, hvis ikke du melder dig som publikum til Holly Humberstones bøgeskovskoncert.

Netop meldt ud: Smukfest præsenterer 7 nye navne

Flabet lillesøster til Lorde, Dua Lipa og Billie Eilish

Amerikanske UPSAHL slog i 2019 med singlen “Drugs” sit navn fast som en iørefaldende “take-no-shit-star”.

Som en mere flabet lillesøster til Lorde, Dua Lipa og Billie Eilish, har UPSAHL i hårdtslående og rødglødende vendinger sunget om nosse-løse ekskærester(“Douchebag”); om at være omgivet af falske smil (“People I Don’t Like”) og om bare generelt at være pisse-rasende på det hele (“Lunatic”).”Hannah raised me, Miley made me”, synger Upsahl – med en kærlig hilsen til Miley Cyrus.

I kølvandet på sit kritikerroste 2022-album “Lady Jesus”, turnerede UPSAHL – med fornavnet Taylor – for udsolgte koncertsale i både hjemlandet USA, Australien og Europa. 

Denne sommer kan hun opleves til Smukfest, og hvis du ikke allerede lytter nærmest uafbrudt til UPSAHL, kan det meget vel gå hen og blive din nye yndlings indie-artist.

Dermed tilslutter de 7 nye artister sig et 2024-lineup, der i forvejen tæller funklende popstjerner som Zara Larsson, Dean Lewis, Sam Smith og mange flere.

Du kan få hele overblikket over Smukfests foreløbige musikprogram lige her

Del artikel

Andre læser også